Özdilek

Siyaset

Arpacı: Bu ülkenin gerçek sahibi biziz

MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı, Türkiye'nin gerçek sahibinin Türkler olduğunu söyleyerek, iktidarı eleştirdi.

29 Ekim 2014 Saat: 15:37
Arpacı: Bu ülkenin gerçek sahibi biziz
Arpacı: Bu ülkenin gerçek sahibi biziz

MHP İl Sağlık Komisyon Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Komisyon Başkanı Nazif Tannur, il binasında yaptığı basın açıklamasında Türkiye'nin gerçek sahibinin Türk milleti olduğunu söyledi. İktidar temsilcilerinin Türk milliyetçilerini küçümsediğini ve bu coğrafyada yaşayan onlarca etnik kökenden sadece biri olduğunu gösterme çabası içinde olduğunu söyledi.

 

Arpacı, "Bir bakıyorsunuz AKP'nin il başkanları, belediye başkanları ve Ankara'dan gelen herhangi bir bakan ağız birliği etmişçesine aynı şeyi söylüyorlar. Sahaya inerek Türk Milliyetçiliğini hor gören cümleler sarf ediyorlar. Biz şunu bilmek istiyoruz: AKP'li siyasiler tarafından son günlerde çok sık yapılan bu açıklamalar sözde çözüm süreci için hükümetin PKK'ya verdiği tavizlerin kamuoyuna açıklaması öncesi halkı alıştırma, ısındırma çalışmaları mıdır? Bu kentte rezil olup kaçan akil insanların yapamadığını AKP'li siyasiler mi yapacaktır” dedi.

 

Cumhuriyetin havadan paraşütle inmediğini söyleyen Arpacı, "Bugün Osmanlıcılıktan bahseden bu siyasetçiler şunu çok iyi bilmelidir, Atatürk, Kanuni döneminin Osmanlı Devletini, Abbasi döneminin hilafetini tasfiye etmemiştir. Osmanlı devletini yıkan Türkiye Cumhuriyeti değildir. Türkiye Cumhuriyeti yıkılan, yağmalanan Osmanlı devletinden sizin aşağıladığınız Türk milliyetçilerinin kurtarabildikleridir. Artık AKP'li siyasetçiler bu ülkede Türklerin de yaşadığı ve Türk olmakla gurur duydukları, mutlu oldukları gerçeğinden habersizmiş gibi konuşmaktan vazgeçmelidirler" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat