Özdilek

Ekonomi

Arısal: Torba Yasa rantın önünü açıyor

Torba Yasanın TMMOB'u bölme çabası olduğunu söyleyen Arsal Arısal, “Meclis’te görüşülen bu torba yasa rantın önünü açmaktadır” dedi.

15 Ocak 2015 Saat: 17:40
Arısal: Torba Yasa rantın önünü açıyor
Arısal: Torba Yasa rantın önünü açıyor

TMMOB üyeleri dün Torba Yasa ile ilgili Sabri Yalım Parkında bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi. Son günlerde TBMM gündeminde olan Torba Yasanın TMMOB'u bölme çabası olduğunu söyleyen TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Arsal Arısal, "Kentlerimizin ve doğal yaşam alanlarının ranta açılıp yağmalanmasına izin vermeyeceğiz" dedi.


RANTIN ÖNÜNÜ AÇIYORLAR

İktidarın Torba Yasa ile yeşil alanların imara açılabileceğini ve parası olan herkese rant kapısının açılacağını söylediğini belirten Arsal Arısal, “Meclis’te görüşülen bu torba yasa rantın önünü açmaktadır. AKP parası olan herkese rant hakkı tanımaktadır. Bu tür rantların karşısında duran odamızı ortadan kaldırmak isteyen iktidar bu şekilde torba yasalarla TMMOB'u bölerek gücünü kırmak istemektedir. Bütün bu engelleme ve bölme çabalarına rağmen TMMOB kamusal alanları korumaya devam edecektir” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat