Siyaset

Ardahan’lılar Sarıbay’ı ziyaret etti

Kocaeli Ardahan İli Derneği Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri Tülin Keçeci Güngör, Kutlay Dursunoğlu ve Tanay Çakıcı, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti.

31 Ocak 2018 Saat: 21:09
Ardahan’lılar Sarıbay’ı ziyaret etti
Ardahan’lılar Sarıbay’ı ziyaret etti

CHP’ye yakışan bir bina olmuş

Kocaeli Ardahan İli Dernek Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Çoban, “Şahsınızda tüm yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarınızı da kutluyorum. Bu ekibin başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz “ dedi. Yeni il binasına da ilk defa geldiklerini belirten Çoban, “CHP’ye yakışır çok şık bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Çalışmalarınızı takip ediyoruz

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretinizden mutlu oldum. Şeref verdiniz. Ardahan önemli bir kent. Kocaeli’ne de uzantısı çok fazla. Derneğinizin çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizde CHP Kocaeli Örgütü olarak her zaman yanınızdayız. Her türlü etkinliğinizde yer almak isteriz. STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Suca Omurca sizlerle her zaman iletişim halinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat