Özdilek

Siyaset

Aras Seçim Vaatlerini Açıkladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

         SP Körfez İlçe Teşkilatı aylık ilçe divan toplantısını parti binasında icra etti. Toplantıya İl yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Aras, Mehmet Kaymak ve İsmail Venedik, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

 

     SP Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda birim başkanları ve mahalle başkanları aylık faaliyet raporlarını sundular. İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Aras katılımcılara Saadet Partisinin seçim hazırlıkları hakkında bilgiler verdi.

 

     Alternatif değil tek çarenin Saadet Partisi olduğuna vurgu yapan Sarıdoğan konuşmasında şunlara yer verdi. “Usta görevini yapmıştır. Biz şahidiz milyonların katıldığı cenaze töreninde de bütün dünya şahitlik etmiştir. Bundan sonra da işimiz gerçekten çok kolaydır. Çünkü hocamız arkasında çok sağlam ve çelik gibi bir kadro bırakmıştır ve bugün istisnasız bütün medya hocamızın ve davasının yüceliğini ve tek çare olduğunu eş zamanlı olarak kaleme almış ve kabul etmiş bulunmaktadır. Bütün halkımız da bu itiraflar silsilesine şahit olmuştur. Evet, işimiz artık gerçekten çok kolaydır ve zafer yakındır. Çünkü Milli görüş davasını 73 milyon çok net bir şekilde anlamıştır ve AB nin peşinde dolaşan Emperyalist uşaklarına 12 Haziranda prim vermeyecektir. Hocamız ‘Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni bir Dünya’ amaçlarını ortaya koydu. Bu amaçları gerçekleştirmek bize ve sizlere düşmektedir. Bu uğurda sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

 

   Toplantıda son sözü alan İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Aras Saadet Partisinin seçim vaatlerini sıraladı.

 

-İşçi, memur ve emekliye %50 zam yapılacak.

-Doğumundan ölümüne herkes sigortalı olacak.

-Üniversite harçları kaldırılacak.

-İlköğretime dağıtılan kitaplar gerçekten “Milli” olacak.

-Adil düzen olacak, rantiyecinin hortumları kesilecek.

-Kurbanlık hayvan ve tarım ürünleri ithal edilmeyecek.

-Anayasa tamamen değişecek.

-Üretim artacak. Montaj değil yerli ve yaygın sanayi olacak.

-Zorunlu eğitim 4+4+3 olarak değişecek.

-Meslek liselerine uygulanan katsayı adaletsizliği kaldırılacak

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat