Özdilek

Siyaset

ARAS “MİLLİ GÖRÜŞTEN BAŞKA HİÇBİR İKTİDAR ABD VE İSRAİL’E HADDİNİ BİLDİREMEZ”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 Körfez ilçe Teşkilatının Kocaeli ilçeleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu ve çalışmalarını takdirle izlediğini belirten Aras yönetim kuruluna gündemle alakalı kısa bir konuşma yaptı

 

.

 

Mehmet Aras  ve teknolojik olarak eksik olmakla birlikte bir dizi problem yaşamaktadırlar. Emperyalist güçler bu zaaflardan yararlanarak İslam ülkelerini pençesine almıştır.

 

Güçlü bir ekonomiye ve adil bir yönetime sahip olmadıkça kimse sizin sözünüze itibar etmez, kuru sıkı palavralarla bir yere varılmaz, uçaklarınızı kendiniz yapmıyorsanız, yazılım sistemlerini kendiniz oluşturmuyorsanız, uçaklarınızın modernizasyonunu Amerikan şirketlerine, tanklarınızın modernizasyonunu İsrail şirketlerine yaptırıyorsanız İsrail özür dilesin demek palavradan başka bir şey değildir. Biz bu Siyonizmi 40 yıldır anlatıyoruz bu iktidar daha yeni anlıyor. Daha düne kadar ABD ve İsrail ile müttefikliğe soyunuyorlardı.

 

Bir iktidar sözleşmesini kiminle yaptıysa o mihraklara hizmet etmeğe mahkûmdur. Bugün AKP laftan başka bir şey üretememiştir. Daha dün ABD askerinin sağ salim evine dönmesi için dua eden Başbakan bugün ABD nin Irak ta ne işi var diye soruyor. Seçim yaklaştıkça bu iktidar laflarla halkın gözünü boyama derdine düştü.

 

Ne AKP ne CHP nede MHP, Milli Görüşten başka hiçbir iktidar ABD ve İsrail i karşısına alıp haddini bildiremez. Kıbrıs ta Erbakan’ın gösterdiği milli duruş hala hafızalardadır. O gün de ABD vardı o gün de İsrail vardı.”

 

 

SARIDOĞAN’DAN KÖRFEZ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR VE UYARI

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Şehitlerimiz münasebetiyle Kiraz Festivalinin iptal edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek hassasiyetlerinden dolayı yetkililere teşekkürlerini arz etti. Sarıdoğan, geleneksel hale gelmiş olan ve ilçemizin sembolü olan kirazın ve kiraz festivallerinin konusuna uygun icra edilmesini özellikle kiraz üretiminin dünden bugüne ne aşamada olduğu. Üretimdeki düşüşün nedenleri ve bu konuda neler yapılabileceği konularının ağırlıkta olması lazım gelen festivalin kiraz festivali olduğu neredeyse unutulup festival reklamlarında dahi sanatçıların ön planda tutulduğunu bunun ilçemizin kültürel mirası olan kirazın günden güne bitmesine katkı sağlamaktan başka bir işe yaramayacağını. Ayrıca Sanatçılara ödenen parayı, belediyenin bütçesinin festival masraflarını nasıl karşıladığını borç mu aldığını merak ettiklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat