Özdilek

Güncel

Aras, AKP’ye yüklendi, CHP’ye dokundu

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan adayı Mehmet Aras, seçim çalışmalarını ikamet ettiği ve bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Köseköy’ün merkezinde sürdürdü.

7 Ocak 2014 Saat: 15:04
Aras, AKP’ye yüklendi, CHP’ye dokundu
Aras, AKP’ye yüklendi, CHP’ye dokundu

Kahvehane programında yine etkin bir konuşma yapan; coşkusuyla çevreyi de hareketlendiren Mehmet Aras, AKP’ye yüklendi, CHP’ye de dokundu. Aras, yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:

“- CHP’liler Aras AKP’ye yüklenecek, biz de aradan seçimi alıp götürürüz hevesindelermiş. Ancak, avucunuzu yalarsınız. Size sesleniyorum ey AKP ve CHP.. Birincisi bu ilçenin % 70’i muhafazakardır Sol partiyi iktidara getirmez. Eee, öyleyse bu güne kadar sizlere giden oylarımız bize geri dönecek Allahın izniyle. Halk mevcut belediye başkanından bıkmış belediye başkanıyla görüşmek için bir ay öncesinden randevu alıyorsun. Birde üç tane kapıdan geçiyorsun oda görebilirsen tabi bu nasıl halkla kenetleşmek nasıl belediyecilik”

Aras; sağlık alanındaki yetersizliklerden söz etti, “Yahu çocuğunuz rahatsızlansa, saat beşten sonra bir sağlık memuru bulamıyorsunuz. Koskoca Kartepe’de bir hastane olmaz mı?” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat