Özdilek

Aşayiş

Aranan şahıslar uygulamaya takıldı

Vatandaşların mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla, değişik zamanlarda gerçekleştirilen huzur uygulamaları aralıksız sürüyor.

6 Mart 2018 Saat: 14:49
Aranan şahıslar uygulamaya takıldı
Aranan şahıslar uygulamaya takıldı

Son 1 haftada Kocaeli  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube  Müdürlüğünün koordinesinde, 3 ayrı uygulama gerçekleştirildi. Bu kapsamda  İzmit İlçesinde  düzenlenen ‘İyi  Eğlenceler’ uygualamasında  2 iş yerinde 62 şahıs kontrol edildi.  1 iş yerine canlı müzik saatlerine  uyulmamasından dolayı  idari işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu.Gebze, Darıca, Gölcük, İzmit ve Karamürsel ilçelerinde bulunan 7 ayrı semt pazarında, Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü  koordinesinde, ilçe emniyet müdürlüklerinin de katılımı ile  gerçekleştirilen ‘ Hayırlı Pazarlar’ uygulamasında, 464 şahıs sorgulanırken, 41 araç kontrol edildi.  Uygulamada 4 aranan şahıs yakalandı. Öte yandan Parklarda meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla Asayiş Şube Yunus Timleri,  Mobil Park,  Narkotik Motorize timleri, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinin, katılımı ile Başiskele ve   Kartepe ilçelerinde bulunan parklarda ‘‘Parklar Berkemal” adı altında uygulamalar yapıldı. Uygulamalarda 12 park  ve 34 şahıs sorgulandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat