Özdilek

Aşayiş

Aranan şahıs kaçarken yaralandı

polisin yaptığı uygulama esnasında dur ihtarına uymayarak, polislerin üzerine köpeğini saldırtan şahıs vurularak yakalandı.

22 Şubat 2017 Saat: 19:33
Aranan şahıs kaçarken yaralandı
Aranan şahıs kaçarken yaralandı

İzmit İlçesi Gültepe Mahallesinde sabah saatlerinde oldukça şaşırtıcı bir olay yaşandı.  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Başiskele, Kartepe, Derince ve İzmit ilçelerinde uyuşturucu satıcıları ve aranan şahıslara yönelik olarak bir operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında İzmit İlçesi Gültepe Mahallesinde ikamet eden ve hakkında yakalama kararı bulunan Kadir Açıkel isimli şahısın evine baskın yapıldı.  İddialara göre Açıkel polisi görünce,  köpeğini polislerin üzerine saldırtarak kaçmak istedi. Polis memurlarından biri şâhısa dur ihtarında bulundu. Ardından kaçmasını engellemek için havaya ateş açtı. Tam bu esnada Açıkel’in köpeği polis memuruna saldırdı.  Panikleyen polis memurunun havaya ateş açtığı silahtan çıkan mermı Açıkel’in başına isabet etti. Olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı.  Yaralı Ambulans ile SEKA Devlet Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat