Özdilek

Siyaset

Aracında kalp krizi geçirdi

AK Parti kurucularından ve istişare kurulu üyesi, evli ve 4 çocuk babası TÜPRAŞ emeklisi Hasan Gün(58), Durhasan Köy yolu üzerinde, yol kenarında park edilmiş aracı içinde hareketsiz bir şekilde bulundu.

11 Şubat 2018 Saat: 17:51
Aracında kalp krizi geçirdi
Aracında kalp krizi geçirdi

 İzmit İlçesi Yenişehir Mahallesi Kalemcioğlu Sokak üzerinde ikamet eden, AK Parti kurucularından ve istişare kurulu  üyesi,  evli ve 4 çocuk babası TÜPRAŞ emeklisi Hasan Gün(58),  Durhasan Köy yolu üzerinde, yol kenarında  park edilmiş aracı içinde hareketsiz bir şekilde bulundu. Kendisini fark eden vatandaşların haber vermesi ile  olay yerine, 112  sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri,  araç içerisinde bulunan Gün’ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay sırasında yalnız olması  nedeniyle,cenazesi  adli işlemler için Kocaeli Üniversiyesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.  Gün’ün kesin ölüm nedeninin  adli tıptan gelecek rapor ile netlik kazanacı öğrenilirken,  kalp rahatsızlığı bulunduğu ve 12 yıl önce bypass olduğu  öğrenilen  Hasan Gün’ün   kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor. Hizmet-İş Kocaeli eski Şube Başkanı İrfan Gün’ün de abisi  olan  Hasan Gün’ün cenazesi Hasanağa Camiinde kılınan  ikindi namazı sonrası  Kent Mezalığında toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat