Özdilek

Turizm

Antikkapı’da 1 milyon kişi yemek yedi

Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş tarafından işletilen Antikkapı Restaurant, temiz ve nezih ortamda hizmetlerini sürdürüyor. Antikkapı A.Ş Genel Müdürü Fahrettin Kandemir, önceki gün basınla bir araya geldi. Ant

20 Mart 2013 Saat: 22:12
Antikkapı’da 1 milyon kişi yemek yedi
Antikkapı’da 1 milyon kişi yemek yedi

Antikkapı Restaurant’ın 2012 yılında 1 milyon 10 bin kişiye hizmet verdiğini belirten Kandemir, 15 Mayıs 2004 yılından bugüne kadar devlete 20 milyon TL vergi ödediklerini söyledi, “Devlete bir kuruş bile borcumuz yok. 2004 yılından bugüne kadar da 6 milyon TL’lik yatırım yaptık.Antikkapı A.Ş’de 2004 yılında 115 olan personel sayımız 122’ye çıktı. 2004 yılında 5.2 milyon TL olan ciromuz 2012 yılında 67 milyon 160 bin TL’ye yükseldi.”dedi.

Antikkapı A.Ş olarak iki benzin istasyonu işlettiklerini belirten Kandemir, şunları söyledi: “Ömer Türkçakal Bulvarı’nda ve Kandıra Sapağı’nda da benzin istasyonumuz var. 2004’te günde 4 bin litre benzin satılırken şimdi 30 bin litreye çıktı. Antik pass ile resmi kurumlara da yemek hizmeti veriyoruz. Fiyatlarımız piyasaya göre daha uygun. Beyaz ekmeği mönülerimizden kaldırdık. Sekapark’ta zeytinli ekmek, Akdeniz ekmeği üretiyoruz. Uluslar arası kalite belgelerinin hepsine sahibiz.”

Antikkapı’da Hafta sonlarında açık büfe kahvaltısı servisi var. İki katta dört ayrı salonda ve bahçesinde  aynı anda yaklaşık 2 bin kişinin ağırlanabiliyor. 08.00’den 24.00’e kadar açık olan Antikkapı Restaurant’ın salonları ekim ayı sonuna kadar hafta sonları için rezervasyon(düğün-nişan ve toplantılar) yapıldığı açıklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat