Özdilek

Ekonomi

ANNEYE EN GÜZEL HEDİYE

Herkes annelerini, bir çiçek, bir öpücük ve çeşitli hediyelerle annelerini bu güzel günde unutmadı. Bölgemizin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Özdilek Alışveriş Merkezi de bu güzel günde anneleri unutmadı.

13 Mayıs 2013 Saat: 12:09
ANNEYE EN GÜZEL HEDİYE
ANNEYE EN GÜZEL HEDİYE
Anneler günü olan pazar günü Özdilek Alışveriş Merkezi nde tüm gün eğlenceler, yarışmaları hediyeler dağıtıldı.
Annenizle elleriniz hiç ayrılmasın sloganı ile Alçı Atölyesi kuruldu annelerinin ve çocukların el izleri yapılarak alçıdan kalıpları hediye edildi. Yıllarca saklayacakları bu güzel hediyeyi alan anne ve çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 
Erken saatlerde başlayan etkinlikler, anne ve çocuklarını ne kadar tanıdıklarını ölçen yarışmalar ile başladı, anneler ve çocukları birbirinden eğlenceli yarışmalara katılıp hediyeleri kapmak için yarıştılar ve tabi ki o gün bütün hediyeler annelerindi.
Özdilek Alışveriş Merkezi alışveriş yapan diğer misafirlerini de unutmadı, alışveriş yapan herkese müşteri hizmetlerinde ekstra çeşitli hediyeler verildi. Annesine hediye alan Özdilek Müşterisine bir hediye de özdilek verdi. Mutfak eşyalarında tüm ürünlerde % 50 indirim yapıldı. Bayan giyimlerde 3 al 2 öde kampanyaları yapıldı. 150 TL lik alışveriş yapanlara 15 TL indirim kuponu hediye verildi. Oyuncak reyonunda 3 al 2 öde kampanyası yapıldı.
Eğlence bölümünde Çocuklar ve anneleri için gelen sihirbaz birbirinden değişik gösteriler ile aileleri kendine hayran bıraktı, Pazar günü sadece anneleri değil çocukları da unutmayan Özdilek Alışveriş merkezi çocuklar için gün boyu yüz boyama ve balon dağıtımı yaptı. Bu eşsiz günde anneleri ile birlikte olan çocuklar unutulmaz saatler geçirerek Özdilek Alışveriş Merkezinden ayrıldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat