Özdilek

Aşayiş

Annelik duygusu, yavrusunu kurtardı

Girdiği inşaata mahsur kalan yavruyu, annesinin havlaması ve bölgeyi terketmemesi üzerine İtfaiyenin çabaları sonucunda kurtarıldı.

26 Ağustos 2017 Saat: 12:40
Annelik duygusu, yavrusunu kurtardı
Annelik duygusu, yavrusunu kurtardı

İzmit  Ömerağa Mahallesi Cebesoy Sokak üzerinde olan bir inşaat içerisinden gelen havlama sesleri üzerine, bölge sakinleri bir köpeğin inşaata  mahsur kalmış olabileceğini düşünerek itfaiye ekiplerini aradı.  Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaata, kapılar kapalı olduğu  ve içeride kimse bulunmadığı için  yan tarafta bulunan bir bahçeye ait  korkulukları üzerinden atlayarak içeri girdi. İtfaiye ekipleri inşaatın içine girdikten sonra sesin geldiği  gitti.   muhtemelen  çıktığı inşaatta  aşağı inecek yolu bulamayan  yavru köpeğe  en üst katta ulaşıldı. İtfaiyecileri görünce  yavru köpek  kaçmaya başladı.  İtfaiyeciler  yavru köpeği kurtarmak için  adeta köşe kapmaca oynadı. Kaçmaktan yorulan ve bir köşede sıkışan yavru köpek, yere yatarak  hiç hareket etmeden adeta teslim oldu. İtfiaye ekipleri  ellerinde bulunan  ağ ve özel  tutacak ile köpeği alarak aşağıya indirdi.  Hiç hareket etmeyen yavru köpek, kendisini sıktığı gözlemlenen   ve oldukça eski görünen   tasması kesilerek tekrar sokağa bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat