Özdilek

Güncel

ANNE OTELİ AÇILDI

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

22 Aralık 2015 Saat: 08:50
ANNE OTELİ AÇILDI
ANNE OTELİ AÇILDI

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılan Anne Oteli sayesinde doğum yapacak kişinin hastanede misafir edilmesi, ayrıca yeni doğan yoğun bakım ünitesinde yatan bebeğin iyileşme süresinin kısaltılması ve anne bebek bağının geliştirilmesi için annelerin hastanede rahat bir şekilde kalmasını sağlanması hedefleniyor. İsmi verilmeyen bir hayırsever tarafından 15 bin liraya yaptırılan Anne Oteli’nin açılışına Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Soner Şahin, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Güneş, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Baş Hekimi Selma Bozkurt, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Kıvanç Tunç ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli katılım gösterdi.

 1 ODA 2 YATAK KAPASİTELİ

Anne Oteli hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Başhekimi Doç. Dr. Soner Şahin, “Anneler doğum yaptıktan sonra kuvöz ihtiyacı veya çeşitli sebeplerle bebeklerinden ayrı kalabiliyorlardı. Anne oteli sayesinde artık bebekleri ile aynı çatı altında hiçbir endişe taşımadan rahatlıkla kalabilecekleri bir ortam oluşturduk. Bebeğin annesinden ayrı kalması hem anne hem de bebeğin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Annede depresyon oluşuyor. Süt salgısında azalma meydana geliyor. Bu direkt bebeğin sağlığını ve bakımını etkiliyor. Açmış olduğumuz anne oteli sayesinde tüm bu olumsuzluklar önlenmiş olacaktır. Anne Oteli başlangıç olarak 1 oda ve 2 yatak kapasiteli olacaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat