Özdilek

Güncel

ANKARA UÇAĞI 2 EYLÜL’DE KALKACAK

Uzun bir aradan sonra Cengiz Topel Havaları’ndan ilk uçuş 2 Eylül'de Anadolu Jet tarafından Ankara’ya yapılacak

24 Ağustos 2013 Saat: 00:17
ANKARA UÇAĞI 2 EYLÜL’DE KALKACAK
ANKARA UÇAĞI 2 EYLÜL’DE KALKACAK
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ve Kocaeli Sanayi Odası (KSO) işbirliğinde 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan SANTEK`13 Fuarı`nın tanıtımı Doğu Marmara illerinin oda başkanlarının da katılımıyla Ramada Otel`de gerçekleştirildi. SANTEK`13`ün dışında toplantının gündeminde Cengiz Topel Havaalanı`da yer aldı. Toplantıya KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ,Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mustafa Efe,Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çilev, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bahri Çakır, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Köseoğlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi, AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, KOTO Meclis Başkanı Murat Karagöz, Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan, sivil toplum kuruluşları ve SİAD temsilcileri katıldı.
 
CENGİZ TOPEL VE SANTEK
Oda başkanları SANTEK`13`ün sürdürebilir olmasını dile getirirken, konu hakkında bilgilendirmenin kendilerine geç yapıldığına da dikkat çekti. Doğu Marmara İllerinin daha fazla kalkınması adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerinin sözünü veren tüm oda başkanları SANTEK`13`e destek vereceklerini belirtti. Toplantının ikinci oturumunda Cengiz Topal Havaalanı tartışıldı. Konu hakkında KOTO Genel Sekreteri Oktay Baltalı ve THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı ve Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan birer sunum yaptı. Oktay Baltalı sunumunda neden Kocaeli`de neden bir havalimanı olması gerektiğine değindi.
 
İLK UÇUŞ 2 EYLÜL`DE
Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan ise sunumunda Cengiz Topel`in bölgeye sağlayacağı katkıdan ve Anadolu Jet`in Cengiz Topel`in hayata geçirilmesi halinde vereceği hizmetlerden bahsetti.Toplantıda Cengiz Topel Havaalanı`ndan yapılacak ilk uçuşun tarihide açıklandı. Anadolu Jet tarafından yapılacak uçuş 2 Eylül Pazartesi günü saat 08:45`de Ankara`dan yapılacak. Aynı gün saat 10:30 da ise Cengiz Topel`den Ankara`ya uçak kalkacak. Ankara uçuşlarının sürekli olup olmayacağı ise henüz belli değil.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat