Siyaset

Andız ve ekibi dur durak bilmiyor

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibi göreve geldikleri kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmalar ve başlattıkları kampanyalarla takdir topluyor

19 Şubat 2018 Saat: 22:04
Andız ve ekibi dur durak bilmiyor
Andız ve ekibi dur durak bilmiyor

Andız, “Güzel işler yapmalıyız ki hayallerimiz gerçek olsun”

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibi göreve geldikleri kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmalar ve başlattıkları kampanyalarla takdir topluyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan Andız ve ekibi haftasonu Derince, Kandıra ve İzmit İlçe Gençlik Kollarını ziyaret ederek hem ilçe örgütlerine teşekkür ettiler hem de yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Beraber yol yürüyeceğiz

Bir seçim yaşandı, herkes tercihini yaptı ama bu süreci artık kapattık diyerek sözlerine başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Bir seçim yaşandı ve bitti. Artık o süreci kapatmak lazım. İki yıl hep birlikte çalışacağız. Beraber yol yürüyeceğiz. Bundan sonra neler yapacağız bunları konuşmak gerekiyor “ dedi. Önümüzdeki üç ay içerisinde 3 önemli projeleri olduğunu söyleyen Andız, “Bu projeler için çalışmalar başladı. İlçe örgütlerimizle koordineli bir şekilde bu süreçteki çalışmalar yürütülecek. Ayrıca önümüzde 3 tane seçim var. Zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Bunun bilincinde olarak hareket etmeliyiz. Gençlik kolları olarak her sandıkta en az bir tane oyu tersine çevirirsek bir yerden ciddi anlamda başlamış oluruz. Hayallerimiz var ve güzel işler yapmalıyız ki bu hayallerimiz gerçek olsun “ ifadelerini kullandı.

Mahalle örgütlenmeleri önemli

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Derince İlçe Başkanı Av Erdal Fener, Kandıra İlçe Başkanı Oğuzhan Uçar ve İzmit İlçe Başkanı Mehdi Kaan Günan, “İl Yönetiminin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. 2019’un önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bunun içinde hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. En önem verdiğimiz konu mahalle örgütlenmeleri. Bu kapsamda ilk olarak mahalle örgütlenmelerine başladık. Amacımız genelde ve yerelde partimizi daha üst seviyeye çıkarmak. Bunun içinde CHP’li gençler olarak mücadelemizi sürdürüyoruz” dediler.

Etiketler: Emre Andız,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat