Özdilek

Siyaset

Andız seçim sonrası ilçe ziyaretlerine Karamürsel'den başladı

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız Seçim sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından çok az farkla kaybedilen ilçeler için öncelikli olmak üzere ilçe ziyaretlerine başladı.

3 Nisan 2019 Saat: 20:24
Andız seçim sonrası ilçe ziyaretlerine Karamürselden başladı
Andız seçim sonrası ilçe ziyaretlerine Karamürsel'den başladı

Andız seçim sonrası ilçe ziyaretlerine Karamürsel'den başladı

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız Seçim sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından çok az farkla kaybedilen ilçeler için öncelikli olmak üzere ilçe ziyaretlerine başladı. Öncelikle olarak Karamürsel ilçesine ziyaret gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Andız, önümüzdeki günlerde ziyeretlerini sürdürmeye devam edecek.

Karamürsel’ e ağırlık vereceğiz

Seçim Süreci Boyunca Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ ın üstün bir performansla çalıştığına değinen Andız, Ahmet Çalık ile birlikte Karamürsel’ de çok ciddi çalışmalar yapıldı. Gençlik Kollarımız ve adayımız İktidar gücüne karşı mücadele etti ve çok az bir farkla seçimi kaybetti. Bizler Önümüzdeki 5 yıllık süreci çok iyi değerlendirecek gençlerimizin gücüyle önümüzdeki seçimlerde Karamürsel de Halkın İktidarını Kuracağız, dedi.

Gençlik kollarına teşekkür

Karamürsel’ de Gençlik Kollarının seçim süreci boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Cengiz Can Başkanımız ile birlikte Güçlü bir Gençlik Yapılanması oluştu. Seçim Sürecinde çok ciddi işler başardı, Gençlik Kollarına bu anlamda Teşekkür ederim. İl Örgütü olarak her zaman yanınızdayız mesajını verdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat