Özdilek

Güncel

Anbarlı Et ürünlerinin Kandıra’da açıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

     

 

           Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan Dalcalı Mehmet Çınar ve oğullarının hizmete açmış olduğu Anbarlı Et ürünlerinin açılışını yaptı.

Çarşı Mahallesi Türkocağı Caddesi üzerinde bulunan Anbarlı Et ürünlerinin açılışına, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Damızlık Birliği Başkanı Ahmet Altın, muhtarlar ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış öncesi konuşan Başkan Kan,”Yeni hizmete giren Anbarlı Et ürünleri ilçe halkımıza hayırlı olması temenni ve dileklerini ileten Başkan Kan, ilçemizin bir hayvan pazarına ihtiyaç duyduğunu ve bu hayvan pazarı için Kandıra Belediyesi olarak gerekli çalışmaların başlatılacak. Hayvanların satışından pazara yönlendirmeleri ile ilgili Muhtarlarımıza ve Damızlık Birliğimize çok büyük bir görev düşüyor.Eğer bunu sağlayabilirsek hayvan pazarında hareketlilik sağlanır.Ben bu duygu ve düşünceler ile Anbarlı Et sahibi adına siz değerli hemşerilerimize ve komşularımıza açılışa teşrif ettiğinizde dolayı teşekkür ediyoruz.Kendisine bundan sonra hayırlı ve bol kazançlar diyorum” dedi.

        Anbarlı Et ürünlerini yapılan duanın ardından, Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Damızlık Birliği Başkanı Ahmet Altın açılışı birlik de yaptılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat