Özdilek

Güncel

Anbarcı, Sucuali ve Nasuhlar Köyleri’ne atıksu hattı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Köylerin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Kandıra ilçelerine bağlı bazı köylerin atıksu hatlarını tamamlarken bazılarında ise çalışmalarını sürdürüyor.
 
ATIKSU HATTI TAMAMLANAN KÖYLER
Köyler Su ve Kanal Şefliği ekiplerince gerçekleşen çalışmalarda İzmit ilçesine bağlı Anbarcı köyü Budaklar ve Tepebaşı mahallelerinin kanalizasyon altyapısını tamamladı. Yaklaşık 50 haneli köyde, koruge boru kullanılarak, 3000 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapıldı. Atıksu hattına kavuşan bir diğer köy ise Kandıra ilçesine bağlı Sucuali köyü oldu. Geçtiğimiz yılın son aylarında başlanılan çalışmalarda 33 haneli köye 1400 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapıldı. Bu çalışma kapsamında ayrıca köyün 300 metre uzunluğundaki içmesuyu hattı da yenilendi.
 
ÇALIŞMASI DEVAM EDEN KÖYLER
İSU ekipleri yeni yıl ile birlikte İzmit ilçesine bağlı Anbarcı köyüne bağlı 22 haneli Anbarcı mahallesini kanalizasyon hattına kavuşturmak için çalışmalara başladı. Toplam 1100 metre uzunluğundaki çalışmanın 350 metre uzunluğundaki kısmı tamamlandı. Çalışmaları devam eden diğer bir köy ise Kandıra ilçesine bağlı Nasuhlar köyü. 35 haneli köyün atıksularını toplamak için Aralık ayında  başlanılan çalışmalarda toplam 1250 metre uzunluğundaki hattın 600 metre uzunluğundaki kısmı tamamlandı.
 
Kısa bir süre içinde tamamlanması hedeflenen çalışmalar ile birlikte Anbarcı ve Nasuhlar köyleri kanalizasyon hattına kavuşacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat