Özdilek

Siyaset

Anayolda görev dağılımı yapıldı

Anayol Partisi Genel Başkanı Bahattin Sazak’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda genel başkan yardımcılarının görev dağılımları yapıldı

11 Ocak 2015 Saat: 16:03
Anayolda görev dağılımı yapıldı
Anayolda görev dağılımı yapıldı

Anayol Partisi Kocaeli İl Başkanı Mahmut Adnar’ın ev sahipliğinde Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) sosyal tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıda genel başkan Bahattin Sazak, yardımcılarının görevlerini belirledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mahmut Adnar, her geçen gün daha da büyüdüklerini söyledi.  Toplantıda ilk olarak, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na atanan İl Başkanı Mahmut Adnar konuştu.

 

ÇALIŞMA AZMİMİZ ARTIYOR

Anayol Partisi’nin 67 il ve 300 ilçede örgütlenmesinin bittiğini belirten Adnar, “Partimiz her geçen gün hızlı bir şekilde büyüyor. Partimize katılımların hızla arttığını görmek bizi daha da heyecanlandırıyor. Bu da bizim çalışma azmimizi daha da arttırıyor. Kadın kotasını yüzde 40 olarak belirledik. Bu şekilde kadınların kapı arkasına kapatılmasının önüne geçerek kadını siyasi ve iş hayatını daha da katılmasını ağlayacağız” dedi.

 

GÖREV DAĞILIMLARI YAPILDI

Adnar’ın konuşmasından sonra genel başkanı Bahattin Sazak, görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre, Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcılığına Zafer Maden, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na Kocaeli İl Başkanı Mahmut Adnar, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na Sinan Bozay, Tanıtım ve Medya İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na Yılmaz Şık atandı. Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Namık Ertan, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mukkadder Çetinel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sezai Erkan, Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Eryüksel, Halkla ilişkiler Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taner Beşli, Argeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Yiğit, Genel Sekreter Abdulkadir Çekiç, Kadın Kolları Genel Başkanı da Yeşim Eroğlu olarak belirlendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat