Özdilek

Siyaset

Anadolu Partisi örgütleniyor

Anadolu Partisi’nde il başkanlığına atanan Utku Birinci, örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. İl yönetimi şekillenirken, 4 ilçede ise başkanların belirlendiği bildirildi.

27 Kasım 2014 Saat: 22:31
Anadolu Partisi örgütleniyor
Anadolu Partisi örgütleniyor

CHP’den istifa eden Emine Ülker Tarhan tarafından kurulan Anadolu Partisi, ülke genelindeki örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda partinin Kocaeli’deki il başkanlığı görevine ise CHP’lilerin yakından tanıdığı Utku Birinci’nin atandığı duyuruldu.

 

LİSTESİNİ TANITACAK

Geçtiğimiz günlerde genel merkez yöneticilerinin Birinci’yi arayarak görevi kendisine tebliğ ettikleri dile getirildi. Hemen teşkilatlanma çalışmalarına başlayan Utku Birinci’nin listesini şekillendirmeye başladığı öğrenildi. Ayrıca 4 ilçede de yönetim kurulunun oluşturulduğu kaydedildi. Birkaç gün içinde ise yönetim kurulu oluşturduktan sonra düzenlenecek basın toplantısı ile listesini kamuoyuna tanıtacağı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat