Özdilek

Siyaset

Anadolu Partisi İzmit İlçe açıldı

Anadolu Partisi İzmit İlçe binasının açılışı parti üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan İzmit İlçe Başkanı Gülgün Kasabalı, iktidar olmak istediklerini söyledi.

15 Şubat 2015 Saat: 09:37
Anadolu Partisi İzmit İlçe açıldı
Anadolu Partisi İzmit İlçe açıldı

Anadolu Partisi İzmit İlçe binası, gerçekleştirilen törenle açıldı. Partililer tarafından yoğun ilgi gösterilen açılışa çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılanlar arasında Türk-Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Emekli-Sen Şube Başkanı İbrahim Turgut, Anadolu Partisi Gölcük İlçe Başkanı Alper Sevim, Darıca İlçe Başkanı Çoşkun Deniz, Kandıra İlçe Başkanı Turgay Adıgüzel, Başiskele İlçe Başkanı Ali Yavuz, Çayırova İlçe Başkanı Fahri Eniz ve Karamürsel İlçe Başkanı Göksel Öztürk vardı.

 İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ANAPAR İzmit İlçe Başkanı Gülgün Kasabalı iktidar olmak istediklerini belirtti. Kasabalı, “Anadolu Partisi’nin amacı, Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasal, ekonomik, toplumsal, çevresel ve kültürel açılardan çağdaşlaştırılması, demokrasinin geliştirilerek korunmasıdır. Bu amacı, bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için Anadolu Partisi, hukuk devleti ilklerine sadık kalarak ve demokratik yollardan iktidara gelmek üzere her türlü siyasal çalışmada bulunacaktır. Anadolu Partisi olarak siyasete yeni bir pencere açmak, ayrışarak küçülen değil birleşerek büyüyen bir Türkiye’de iktidar olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat