Özdilek

Güncel

Amir Ateş’li Anma Toplantısı

Bestekar – Mevlidhan Amir Ateş ve arkadaşları Ağva’nın tatil beldesi Kurfallı’da ebediyete intikal eden belde sakinleri için 20 yıldır sürdürülen anma toplantısına katıldı.

18 Ekim 2013 Saat: 20:43
Amir Ateş’li Anma Toplantısı
Amir Ateş’li Anma Toplantısı

Kurban Bayramının üçüncü günü Ağva Kurfallı Köyü Camiindeki geleneksel anma toplantısında Bestekar-Mevlithan Amir Ateş, Kadir Konya, Ramazan Tutal ve Cevat Gündoğdu okudukları ilahiler ve yaptıkları sohbet ile Ağvalılara unutulmaz bir gün yaşattı. Büyük bir kalabalığın ilgi gösterdiği toplantının duasını İstanbul Beylerbeyi Camii İmam Hatibi Ramazan Kutlu Hoca yaptı.

Bestekar Amir Ateş’in programına İzmit’ten; Kocaeli Kandıralılar Derneği Danışma Kurulu üyesi Ali Kahraman, Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, Kandıra Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Derneği Başkanı Günay Gülcü, ATV Avrupa Televizyonunda Türk Şövalyeler programının sunuculuğunu yapan Fehmi Atay’da katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat