Özdilek

Siyaset

Altınyuva: Yönetim kurulu üyeleri 24’e tamamlanacak

Düzenlediği ilk basın toplantısı ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP’nin yeni il başkanı Cihat Altunyuva, genel seçim sürecinin hızlandığını, tüm vatandaşlara ulaşarak partilerini ve projelerini anlatacaklarını söyl

21 Ocak 2015 Saat: 17:38
Altınyuva: Yönetim kurulu üyeleri 24’e tamamlanacak
Altınyuva: Yönetim kurulu üyeleri 24’e tamamlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de il genel merkezin kararı ile il başkanlığı görevine Çihat Altunyuva’nın atanması kesinleşti.  Altunyuva, önceki akşam düzenlediği basın toplantısı ile gündemi değerlendirdi ve ilk açıklamasını yaptı.

 

“EKSİK TAMAMLANACAK”

İlk yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulundaki eksiklerden söz eden Altunyuva, “Yalçın Bey ile birlikte 5 isim istifa etmişti. Bu eksiği tamamlayarak yönetim kurulunu aktif hale getireceğiz. Yedeklerin katılmasının ardından yeni icra kurulu da belirlenerek kamuoyuna duyurulacak” dedi.

 

‘YOĞUN BİR PROGRAMDI’

Geçtiğimiz hafta İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi’yi kentte ağırladıklarını belirten Altunyuva, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu program kapsamında sendikaları ve dernekleri ziyaret ettik. Son gününde de Derince’de bir dayanışma yemeği düzenlendi. Süleyman Bey programdan çok memnun kaldı.”

 

“SEÇİM SÜRECİ HIZLANIYOR”

Yönetimdeki eksiklerin tamamlanmasının ardından seçim çalışmalarına yöneleceklerini belirten Cihat Altunyuva, sürecin hızlandığını, artık programlamaların yapılacağını dile getirdi. Altunyuva, “Hem bu süreci yönetecek hem de ilçe ziyaretleriyle atmosferi yayarak görevimizi yapacağız. Çalışmalarımız örgüte ve dışa dönük olacak” dedi.

 

“KAĞIT ÜZERİNDE KALMAYACAK”

Örgüt toplantıları ile eksikleri tespit edeceklerini ve buna göre çalışacaklarını dile getiren Altunyuva, şöyle konuştu: “İl örgütü bünyesinde yeni komisyonlar kurulacak. Planlarımızın hiçbiri kağıt üzerinde kalmayacak, işlevsel olacak. Seçimlerde ulaşılmayan seçmen kalmayacak, partimizin politikalarını anlatacağız. CHP oy vermeyenleri ikna etmek için çalışacağız. Yalan yanlış karalama politikalara karşı da önlem alacağız”

 

KUTLAMALAR VAR

CHP İl Başkanı Cihat altunyuva, göreve gelmesinin ardından kendini arayan SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a da teşekkür etti. Demokrat Parti ve DSP’nin kutlamalarının önemine değinen Altunyuva, Dilovası’nda da ilçe başkanı olarak MYK kararıyla İrfan Ertürk’ün atandığını duyurdu. Altunyuva, önceki başkan İsmail Kaya’ya da hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

GENEL BAŞKANA ZİYARET

Konuşmasının sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu taleplerinin olduğunu ifade eden Altunyuva, “Yanıt gelir gelmez Ankara’ya gideceğiz. Parti kültürümüz gereği başkanımıza nezaket ziyareti yapacağız. Büyük olasılıkla bu hafta içerisinde cevap gelir ve Ankara’ya gideriz” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat