Özdilek

Siyaset

Altınkaya bu defa CHP’li

CHP’lilerin önümüzdeki seçimlerde “Kazanabiliriz” umudu taşıdığı Kartepe ilçesinde aday adaylarına önemli bir isim daha eklendi.

1 Eylül 2013 Saat: 16:22
Altınkaya bu defa CHP’li
Altınkaya bu defa CHP’li

Daha önce  1989-94 ve 1999-2004 yılları arasında  Köseköy Belediye Başkanlığı yapan Selahattin Altınkaya, bu dönem  CHP’den Kartepe Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Altınkaya, 1989 yılında bağımsız aday olarak Köseköy Belediye Başkanı seçilmiş, 1999’da DYP adayı olarak bir kez daha seçim kazanmıştı. 1984’de de Köseköy’de aday olmuş, ANAP adayı Yakup Altun karşısında seçim kaybetmişti.

Selahattin Altınkaya dün akşam saatlerinde  yaklaşık 200 kişi ile birlikte  CHP Kartepe İlçe Merkezine geldi. Altınkaya, başvuru dosyasını CHP Kartepe İlçe Başkanı Başar Değer’e teslim etti. CHP’nin Kartepe’deki diğer aday adayları  Ömer Hazer, Yaşar Sönmez, Bülent Sarı,  Beyhan Korkmaz, Zümrüz Sevinç de  Altınkaya’nın yanındaydı.

CHP Kartepe İlçe Başkanı Başar Değer başvuruyu kabul ederken, “Selahattin Bey, çok değerli, tecrübali bir aday  adayımız. CHP’de yarışa katılmıştır. Başarılar diliyorum” dedi.

Altınkaya da başvurusunun ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“- CHP’nin Kartepe’de 6 aday adayı var. Hepimiz Kartepe’ye hizmet aşkı içindeyiz.Ben, rakiplerime karşı hiçbir zaman belden aşağı siyaset yapmadım. Yine yapmayacağım. Kartepe halkı, belediyesine küskün. Belediyenin yolunu bilmiyor.Mevcut belediye yönetimi sadece yandaşlarına çalışıyor.Kartepe Belediyesi bitiktir. İpin ucu kaçmıştır. Biz zor göreve talip olduğumuzu biliyoruz.  Şükrü Karabalık, dünün çömezidir. Ben çömezlerle uğraşmam.  Benim için ayağı aksıyor diyenler var. Ben koşu beygiri değilim. Beynim tökezlemiyor. Kartepe’yi yeniden düzenleyeceğiz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat