Kültür/Sanat

Alkan Uyardı: İşyeri Ruhsatlarınızı Yenilemeyi İhmal Etmeyin

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

29 Mart Mahalli seçimleri ile birlikte  tüzel kişilikleri sona ererek İzmit Belediyesi çatısı altında birleşen beldelerdeki işyerlerinin ruhsatları ile ilgili uyarı yapıldı.

İzmit Belediyesi Ruhsat  ve Denetim Müdürü Erdoğan Alkan, geçtiğimiz mahalli seçimlerle birlikte Saraybahçe, Bekirpaşa, Alikahya, Kuruçeşme ve Akmeşe Belediyelerinin tüzel kişiliklerinin sona erdiğini hatırlatarak” İzmit Belediyesi sınırları içinde bulunan Akmeşe, Bekirpaşa, Kuruçeşme ve Alikahya bölgelerindeki esnaflar işyeri ruhsatlarını yenilemeleri gerekiyor. Halen tüzel kişiliği sona eren belediyelerin adını taşıyan ruhsatların yenisi ile değiştirilmesi için 2 yıllık süre önümüzdeki Mart ayında sona eriyor. Bu tarihe kadar ruhsatlarını değiştirenlerden 10 TL. harç bedeli alınıyor.

Mart ayından sonra  ruhsat yenileyeceklerden alınacak  harç miktarı ise 100 TL olacak. İşyeri sahipleri  daha fazla ücret ödememek için Mart ayı sonuna kadar ruhsatlarını mutlaka yenilesinler” dedi. Alkan halen 2900 işyerinin ruhsatlarını  yenilediğini  2 bine yakın işyerinin ise ruhsatlarının yenilenmediğini söylerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat