Özdilek

Ekonomi

Alışkanlıklarınız, ROYAL RAMBLAS ile değişecek

Kocaeli’de lüksün ve konforun artık yeni bir adresi var: ROYAL RAMBLAS Resort&Spa Hotel. İzmit’te hizmete giren hotel, konaklama anlamında alışkanlıklarınızı değiştirecek. Hotelin mimarisi ve sosyal donatıları cezbediyor.

1 Mayıs 2014 Saat: 18:08
Alışkanlıklarınız, ROYAL RAMBLAS ile değişecek
Alışkanlıklarınız, ROYAL RAMBLAS ile değişecek

İş adamı İsmail Yaman’ın sahibi olduğu ROYAL RAMBLAS Resort&Spa Hotel, İzmit Kandıra Sapağı Erkan Sokak No: 4 adresinde hizmete girdi. Göze hitap eden mimarisi ve sosyal donatılarıyla dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başaran 5 yıldız kalitesindeki 3 yıldızlı hotel, resmi açılışını kısa bir süre içerisinde gerçekleştirecek. İsmail Yaman’ın ilimize kazandırdığı Royal Ramblas’ın genel müdürlüğünü ise sektörde isim yapmış olan Burak Albayrak yürütüyor.

 

İlimizdeki konaklama çıtasını üst seviyelere çıkarmayı kendisine hedef alan ve bu anlamda da önemli adımlar atan Royal Ramplas Resort&Spa Hotel’de yok yok. Jakuzisi, fitness salonu, saunası, teraslı ve saunalı odaları, dinlenme odaları, vitamin barı ve özel soyunma odalarıyla kaliteyi ve konforu müşterilerine sunan hotel, Türk ve dünya mutfağının enfes tatlarını barındıran restoranlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Hotelde tecrübeli isimlerden oluşan 15 personel görev alıyor.

 

İstanbul’da otelcilik sektöründe önemli görevler üstlenen ve bu görevleri başarı ile yerine getiren ROYAL RAMBLAS Resort&Spa Hotel’in genel müdürü Burak Albayrak, konaklama konusunda Kocaeli’nin çıtasını daha da yükseltmek için yola çıktıklarını ifade etti. Albayrak, “Üç yıldızlı olan ancak beş yıldız hizmet kalitesine sahip bir oteli Kocaeli’nin hizmetine koyduk. Çok nezih bir ortama sahip otelimiz, ilklerle hizmete başladı ve daha nice ilklere öncülük edecek” dedi.

 

ROYAL RAMBLAS Resort & Spa Hotel tarafından ilimizin ve misafirlerinin hizmetine sunulan ilkler arasında; 3 teraslı, 3 saunalı oda ve toplam 6 suit oda bulunuyor. Otel toplam 30 oda ve 60 yatak kapasitesine sahip. Plazma televizyonların da yer aldığı odalar oldukça lüks bir şekilde dizayn edilmiş. Hotel, fitness salonu ile müşterilerine sağlıklı bir yaşam sunuyor. Spordan çıkan müşteriler için dinlenme odaları da düşünülmüş. Hotelin en güzel özelliği ise jakuzisinin bulunması. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0262 335 11 23 numaralı telefonu arayabilir ya da www.royalramblasresort.com adlı web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat