Özdilek

Spor

Ali Gürdal Derbentspor’da

Geçen sezon Amatör Süper Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Büyük Derbentspor, Yeni sezon için ilk olarak Teknik adam Ali Gürdal ile anlaşma sağladı

3 Haziran 2018 Saat: 01:13
Ali Gürdal Derbentspor’da
Ali Gürdal Derbentspor’da

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in büyük desteğine alan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan Büyük Derbentspor, yeni sezonda Derbent Kartepespor olarak mücadele vereceği belirtildi. Yeni sezon transfer çalışmalarına yakın zamanda başlayacak olan temsilcimiz Kocaeli Birlikspor’da son dört yıl Antrenör ve Altyapı koordinatörlüğü yapan ilimizin genç antrenörü Ali Gürdal ile anlaşma yaptı.

 

İmzalar yakın zamanda

Bu yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi ile lige giriş yapmayı düşünen Büyük Derbentspor Kulüp Başkanı Selçuk Baysal ile görüşmeler sonunda Teknik direktör olarak Ali Gürdal ile anlaşma yapıldı. Yeni sezonda Ali Gürdal’ın yardımcı antrenör olarak yanında bulunacak olan İbrahim Karaduman ve Kürşat Kumaş, yeni sezonda Büyük Derbentspor’un başarısı için ter dökecek. Yeni sezonda iç ve dış transfer görüşmeleri önümüzdeki ay içinde başlayacak.

 

Derbent kartepespor olacak

Büyük Derbentspor Kulüp Başkanı Selçuk Baysal” Yeni sezona çok iyi bir şekilde yapacağımız transferler ile iyi bir takım kuracağız. İlk olarak antrenör olarak büyük araştırma sonrasında Ali Gürdal ile anlaşmaya vardık. İç ve dış transferlerde yönetim kurulu olarak iyi bir takım kurmak için çalışmalarımız başladı. Bu yıl İlçemize yakışan bir takım ile Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefliyoruz. Ayrıca Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in desteği ile takımın adını Derbent Kartepespor olarak değiştireceğiz”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat