Özdilek

Güncel

Alevler arasında kalan 18 aylık bebek yaşamını yitirdi

Derince’de bir binada çıkan yangın faciaya yol açtı. 18 aylık bir bebek yaşamını yitirirken, dumandan etkilenen 9 kişi de hastaneye kaldırıldı.

17 Eylül 2013 Saat: 21:59
Alevler arasında kalan 18 aylık bebek yaşamını yitirdi
Alevler arasında kalan 18 aylık bebek yaşamını yitirdi

DERİNCE İlçesi Yenikent Mahallesi Spor Sitesi’ndeki 5 katlı bir apartmanın birinci katında çıkan yangın faciaya neden oldu. Evden çıkan duman ve alevleri görenlerin durumu itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine hemen sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler bir yandan yangını söndürmeye çalışırken, diğer yandan evde ve binada mahsur kalanları kurtarmaya başladı. Ayrıca olay yerine takviye itfaiye ve ambulans ekipleri istendi. 

MAHSUR KALANLAR KURTARILDI
İddialara göre baba Faruk Şamlı’nın işte olduğu sırada çöp atmaya çıkan anne Sibel Şamlı, kapıyı açar açmaz bir patlamayla karşılaştı. Gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlama kısa sürede yangına dönüştü ve büyüdü. Hem patlamanın olduğu dairede, hem de binada mahsur kalanlar olurken, itfaiye merdivenli araçlar kurarak bazı vatandaşları kurtardı. Alt kattaki dairelere ise kurtarma ekipleri geldi.

18 AYLIK BEBEK ÖLDÜ
Yangının çıktığı evde bulunan 18 aylık Sedanur Şamlı hayatını kaybederken, ablası Edanur Çamlı ağır yaralandı ve Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayrıca dumandan etkilenen 9 kişi Derince Araştırma Eğitim ve Uyulama Hastanesine sevk edildi. Yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat