Özdilek

Siyaset

Akşener Karamürsel halkıyla buluştu

MHP’deki hareketlilik sürüyor. Kocaeli’nin hemşerisi, İçişleri eski Bakanı MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, bir dizi ziyaret için ilimizdeydi.

18 Eylül 2013 Saat: 21:58
Akşener Karamürsel halkıyla buluştu
Akşener Karamürsel halkıyla buluştu

Akşener ile birlikte ilimize gelen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan’ı MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Outlet Center önünde Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Özcan ile birlikte karşıladı. Heyet, daha sonra Karamürsel’e geçti.

TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, Kocaeli milletvekili Lütfi Türkkan ile MHP heyeti, Karamürsel’de de Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve partililer tarafından karşılandı.

Akşener ile partililer, Karamürsel’de esnaf turu yaptı, çeşitli temaslarda bulundu.

Akşener ve beraberindeki heyet ilk olarak Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Utaş ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler. Utaş, ziyareti nedeniyle Meral Akşener’e teşekkür etti.

TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, yaptığı kısa değerlendirmede bugün nezaket ziyareti olduğunu, daha sonra seçim dönemi de bu ziyaretleri sıklaştıracaklarını anlattı. Akşener, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Bir partiye aşırı güç verdiğiniz zaman seçmenin kıymeti harbiyesi kalmıyor. Bugün de böyle. Bu nedenle iktidar partisine halkımız bir ihtar verecek. Bugün buraya nezaket ziyaretine geldik. Önümüzdeki süreçte oy istemeye de geleceğiz. Mesela iktidar tarafından, harçlar kalktı deniyor. Ancak üniversiteler açıldığından bu yana bir çok kişi beni harç parasını ödeyememekten dolayı sık sık arıyor. İktidarda harç paraları kalktı diyor” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat