Özdilek

Siyaset

AKP'ye çevik kuvvet takviyesi

AKP il binası çevresinde herkesin kulaklarını tırmalayan Yusuf Yusuf seslerinin çevre de çalışan ve iş yapan esnafı bile rahatsız eder boyutlara ulaştığı iddia edildi.

12 Mart 2014 Saat: 18:06
AKP'ye çevik kuvvet takviyesi
AKP'ye çevik kuvvet takviyesi
Polisin attığı gaz bombalarından birinin başına isabet etmesi ile ağır yaralanan Berkin Elvan'ın 269 gün sonra komadayken hayatını kaybetmesi üzerine cinayetle ve katliam suçlamalarıyla karşı karşıya kalan AKP hükümeti'nin İstanbul'da ki cenaze töreni sırasında onbirlerin yürüyüşe geçmesi sonrasında hemen her kentte olağanüstü önlemler alması herkesi şaşırtmaya devam ediyor. 
AKP Kocaeli Il Başkanlığı'nın bulunduğu Perşembe Pazarı çevresinde Kocaeli Emniyet Müdaryağü'na bağlı. Çevik kuvvet Polisinin olağanüstü önlemler alması şaşkınlık yarattı. Yüzlerce polisin onlarca polis aracı ile AKP İlBaşkanlığı çevresinde konuşlanmaları sonrası savaş mı çıkacak soruları sorulmaya başlandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat