Özdilek

Güncel

AKP'li Meclis Üyesi CHP’de

Dilovası AKP'li meclis Üyesi Cengiz Turhan partisinden istifa ederek CHP'ye katıldı.

20 Şubat 2014 Saat: 18:18
AKP'li Meclis Üyesi CHP’de
AKP'li Meclis Üyesi CHP’de

AKP’nin Dilovası’nda kurucu yöneticilerinden olan Cengiz Turhan partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Dilovası Ak Parti Teşkilatı’nı rantçıların ele geçirdiğini anlatan Turhan, bu kadrolarla çalışmanın, hizmet etmenin tüm yollarının kapandığını belirtti.

İSTİFALAR DEVAM EDECEK

Parti içinde büyük bir kargaşanın olduğunu çözülmelerin hızlanarak devam edeceğini de söyledi. Yapılan listenin partinin ne kadar çıkmazda olduğunu gösterdiğini ve partililerin teker teker döküleceğini de sözlerine ekledi.

AK PARTİ’NİN KURUCU YÖNETİCİLERİNDENİM

Görüşüne başvurduğumuz Turhan şöyle konuştu; ‘’Ak parti’nin Dilovası’nda yönetici kadrolarındanım. 2005 yılında bu yana partinin değişik kademelerinden yer aldım. Maddi manevi her türlü desteğimi sundum. Yaklaşık 200 kişinin partiye üye olmasını sağladım.

HİZMET EDENLERE HAKSIZLIK YAPILDI

Bana ve benimle beraber bu partiye her türlü desteği sunan, hizmet eden arkadaşlarıma haksızlık yapıldı. Partiye gerçek gönül verenleri Yönetim kadrosundan uzaklaştırıp partiyi rantçılara emanet ettiler. Biz toplumsal menfaatler doğrultusundan hareket ederken, rantçılar bireysel çıkarlarının peşine düştüler.

KİRLİ PAZARLIKLAR YAPILDI

Kirli pazarlıklara tepki gösteren arkadaşlarımın başka partilere geçmesini haklı buluyorum. Onurlu mücadelelerinde yanlarında yer almaMktayım ve yer alamaya da devam edeceğim. Partimize küs olmamakla beraber, istifalarımızın, bu ayrıştırıcı haksızlığın karşısında, bir hak mücadelesi olduğuna inanıyorum. Bizim davranışımız cüzdan değil, vicdan mücadelesidir,’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat