Özdilek

Siyaset

AKP'Lİ GENÇLERDEN SOSYAL MEDYA BULUŞMASI

AKP Kocaeli Gençlik Kolları “çaylar bizden sohbet sizden” sloganıyla yaptıkları gençlik sohbetlerinin ilkini Darıca’da gerçekleşti.

6 Şubat 2013 Saat: 12:35
AKP'Lİ GENÇLERDEN SOSYAL MEDYA BULUŞMASI
AKP'Lİ GENÇLERDEN SOSYAL MEDYA BULUŞMASI
AKP Kocaeli Gençlik Kolları facebook ve tiwitter üzerinden, “akgenckocaeli” hesaplarından yaptıkları duyuruyla Darıca’lı gençlerle bir araya geldi. Programa katılan gençlerle tek tek ilgilenen AKP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “Gençlere ulaşıp onlara AKP'yi anlatmak asli görevimiz. Bizlerde daha fazla gence ulaşmak için farklı yöntemler deniyoruz. Günümüz gençleri boş vakitlerini sosyal medyada geçiriyor. Sosyal medya üzerinden yaptığımız duyuruyla genç arkadaşlarımızla buluştuk. Sorunlarını, isteklerini, beklenti ve önerilerini dinledik” diyerek katılanlara teşekkür etti. Gençlere AKP iktidarı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Yusuf Akın “AKP iktidarında yapılan hastaneler, sulama barajları, üniversiteler, konutlar gözle görülür derecede fazla. Daha önce de bu kaynaklar vardı. Ancak kullanılamıyordu yada kullanılmıyordu. Artık kaynaklar doğru yerlerde kullanılıyor ve dev yatırımlar ortaya çıkıyor” dedi. Darıca Sevgi Parkı’nda gerçekleşen programa Darıca gençlik kolları başkanı Mustafa Öztürk ve il gençlik kolları yürütme kurulu üyeleri de katıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat