Özdilek

Siyaset

AKP'den Yeni yılda Bakanlı ilk istişare toplantısı

AKP Kocaeli il Teşkilatı'nın 2014 yılının ilk, toplamda 8.nci il istişare toplantısına 120 kişi davet edildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katıldıt

4 Ocak 2014 Saat: 11:47
AKP'den Yeni yılda Bakanlı ilk istişare toplantısı
AKP'den Yeni yılda Bakanlı ilk istişare toplantısı

AKP Kocaeli il Teşkilatı'nın 2014 yılının ilk, toplamda 8.nci il istişare toplantısına 120 kişi davet edildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katıldığı toplantı antikkapi da düzenlenen kahvaltı sonrası başladı.

Toplantı öncesi kısa bir süre görüştüğümüz il başkanı Mahmut Civelek, "başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Japonya gezisi öncesi Türkiye genelindeki ilçe başkan adaylarının bir kısmını açıklaması muhtemeldir. Hatta belki yarın ya da yarından da yakın olabilir. Başbakanımızın bir kısmını yurtdışı gezi öncesi kalanını da yurtdışından döner dönmez açıklaması mümkün olabilir. Bu konu. Kesin bilgilere sahip değilim" şeklinde konuştu.

Bu arada adı sık sık Derince Belediyesinin yeni başkanı olarak anılan ve basın da çok sık bir şekilde böyle haber olan Derince'nin eski başkanı Ali Haydar Bulut masasına gelen gazetecilere, "Aman dikkat edin bu kare çok tehlikeli bir karedir" şeklinde konuşarak basında kendisi hakkında çıkan haberlere gönderme yaptı.

Karaosmanoğlu, "Başbakanın önünü açalım. Bizi kıskananlara ve çekemeyenleri karşı çok çalışarak başbakanımızın önünü açmalıyız ve önündeki engelleri kaldırmalıyız. Başbakanımızın önünü açarak Türkiye'nin de önünü açmış olacağız" dedi.

Bakan Fikri Işık, "AKP artık kurumsallaşmıştır. Parti içinde görevlerini herkes birbirine devreder olmak durumundadır. Kurumsallaşma bunu gerektirir. Partililerimizin bu hareket tarzını banimsediklerini biliyorum.

Türkiye'de ki siyaseti dizayn etmeye çalışanlara en güzel cevap 30 Mart akşamı eriyecek cevaptır. O akşam siyaseti tek dizayn edecek gücün Türk milleti olacağının ortaya çıkanı akşamdır" şeklinde heyecanınız bir açıklamada bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat