Özdilek

Siyaset

AKP'den gönül alma turu

AKP’de belediye başkan adaylarının açıklanması sonrası oluşan bazı burukluklar, kırgınlıklar yine partide söz sahibi isimlerin girişimiyle ortadan kaldırılmaya çalışılıyor.

23 Ocak 2014 Saat: 20:18
AKP'den gönül alma turu
AKP'den gönül alma turu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, bu işin sorumluluğunu üstlenirken, yeniden aday gösterilmeyen Derince, Dilovası, Körfez ve Çayırova Belediye Başkanlarına ziyaretlerde bulundu. Makamda gerçekleşen bu ziyaretlerde, mevcut başkanların yerine aday gösterilen isimlerin de bulunmasıyla partililere ve kamuoyuna “birlik-beraberlik” görüntüsü verildi.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyaretlerin ardından toplu fotoğraflar çektirildi.

Karaosmanoğlu ve Civelek’in mevcut belediye başkanlarına yaptıkları ziyaretlerle ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, bu ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi:

“- Başkanlarımız dürüst, çalışkan ve başarılı bir belediye başkanımızdır.  İlçelerine çok hizmetleri olmuştur. Genel Merkezimiz tarafından yapılan tercih sonrası bazı başkanlarımız aday gösterilmemiştir. Biz de Başkanlarımıza ve ilçelerine hayırlı olmasını dileyerek, bundan sonra da birlikte çalışacağımızı söylemek üzere ziyaret ettik.  Ayrıca Başkanlarımıza başkanlık süreci sonrası da başarılarının devamını diledik.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat