Özdilek

Siyaset

“AKP Umarım Bu Fırsatı İyi Değerlendirir”

Marmara Sanayici ve işadamları derneği genel başkanı ,İşadamı Bahri Odabaş, 1 Kasım seçimlerini yazılı bir açıklama yaparak değerlendirdi.

4 Kasım 2015 Saat: 12:08
“AKP Umarım Bu Fırsatı İyi Değerlendirir”
“AKP Umarım Bu Fırsatı İyi Değerlendirir”

HALKIMIZ, AKP Yİ ÖLÜMDEN DÖNDÜRDÜ, UMARIM  AKP,   BU FIRSATI  İYİ DEĞERLENDİRİR.

 

Marmara Sanayici ve işadamları derneği genel başkanı İşadamı Bahri Odabaş, 1 Kasım seçimlerini  yazılı bir açıklamayla değerlendirdi.

Hayatım boyunca Hakkın takdirinin ve Halkın iradesinin en doğru karar olduğunu gördüm, inandım ve saygı duydum.

7 Hazirandan 1 Kasıma kadar yaklaşık 5 ay içinde halkımız Türkiye tarihinde çok uzun süre konuşulacak, araştırılacak ve tüm siyasi partilere ders olacak çok önemli kararlar verdi.

13 yıl,3 dönem iktidarda kalan ve her dönem oyunu artıran, kendisini bulunmaz, vazgeçilmez ve alternatifsiz gören AKP yi 7 Haziranda  iktidardan indirdi, Muhalefete Hükümet olma yetkisi verdi, Terörü temsil eden bir partiyi 80 vekille Meclise taşıdı.

Ancak 5 ay sonra 1 Kasımda İradesine uymayıp Hükümet kurmaktan kaçan MHP ye çok ağır bir ders  vererek tekrar AKP yi kendilerinin bile tahmin edemeyeceği sonuçla tekrar iktidara taşıdı.

Bence AKP ye mesajı: Aklını başına al, kimse vazgeçilmez ve alternatifsiz değildir. Her  zaman kulağından tutar aşağıya indiririm. Yanlışlarını unutmadım Kibri, Hukuksuzluğu, Rant hırsını bırakıp bana hizmet etmeye çalış.

 

MHP ye mesajı: 2002 de yaptığını unutmadım, demek akıllanmadın kendi iradeni benim irademden üstün görerek kararıma uymadın aklını başına al baraj altına düşürmüyorum.

 

HDP ye mesajı: Barışın temini için seni 80 Vekille meclise taşıdım fakat sen arkanı teröre  yasladığını söyledin aklını başına al seni de barajın altına düşürmüyorum.

 

Özellikle AKP, bu fırsatı iyi değerlendirmediği takdirde ilk seçimde  bir daha geri dönmemek üzere iktidara veda edebilir. AKP, 2002 de ve 7 Haziran sonrasında  Altın tepsi içinde iktidarı teslim eden   Bahçeliye çok dua etmelidir.

 

Halkımızın balık hafızalı olduğunu, aptal olduğunu iddia edenlerin aksine bir aşıra yaklaşmasına rağmen CHP nin yaptıklarını unutmadığı gibi AKP nin yaptığı yanlışları da hizmetleri de unutmamı ve unutmayacaktır. Halkımızın sağduyusu ve ileri görüşü ile hem AKP ye ve hemde Muhalefete çok büyük mesaj vermiştir.

Umarım AKP, ilk günlerine dönerek, Kibri, Rant hırsını, Hukuksuzluğu, Adaletsizliği, Eleştirenleri düşman görmeyi bırakarak Sivil Toplum kuruluşlarını, Basın ve Yayın kuruluşlarını Ülkenin dinamikleri görerek diyalog ve işbirliği içinde çalışarak ülkeye hayırlı ve yararlı hizmetlerle iktidarını sürdürür.                                              

 

                                                                                                             Bahri ODABAŞ                                                                                                                                                                                                                         MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat