Özdilek

Siyaset

‘’AKP’nin yeni mağduriyet oyunu Avrupa’’

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, AKP’nin Almanya ile başlattığı ve oy toplamaktan başka manası olmayan maksatlı kavgayı Hollanda ve Avusturya ile sürdürdüğünü belirti.

12 Mart 2017 Saat: 14:36
‘’AKP’nin yeni mağduriyet oyunu Avrupa’’
‘’AKP’nin yeni mağduriyet oyunu Avrupa’’

 Öz. olayı büyütmek için ardından diğer ülkelerin de gelmesinin muhtemel olduğunu söyledi. Öz, ‘’AKP bugüne kadar kendi tabanını hep karşıtları ile sağlamlaştırma yolunu tercih etmiştir. Bunun yolu ise kavga edecek muhatap bulmaktan geçmektedir. Kavga etmek için ise en az iki kişiye ihtiyaç vardır’’ dedi.

 

Kardak krizi ile başladı

 

AKP’nin bu formülü yıllarca ülke içinde uyguladığını ancak bu kez durumun farklı ve Kardak Krizi ile başlattığı yeni oyunun geri teptiğini belirten AP lideri Öz, AKP referandum için içeride söylediği sözlerin büyük çoğunluğunun duvara vurup geri dönmeye başladığını gördüğünü ve bu kez benzer oyunu Avrupa'da oynama yolunu seçtiğini ifade etti.

 

Oy toplamak için yapılıyor

 

Almanya ile başlattığı ve oy toplamaktan başka manası olmayan maksatlı kavgayı Hollanda ve Avusturya ile sürdürdüğünü, olayı büyütmek için ardından diğer ülkelerin de gelmesinin muhtemel olduğunu anlatan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz yaptığı yazılı açıklamada durum değerlendirmesi yaparak, şu görüşlere yer verdi.

 

Bahçeli ile Erdoğan

‘’İlk girişimler başarılı oldu ve Hollanda ile sınır ötesinde bir ışık yanmış oldu! Önce Erdoğan ardından da MHP Lideri Devlet Bahçeli bu ışığa doğru ilk hamlelerini yaptılar. İki bakanın Almanya’da yapacağı konuşmaların iptali, bunlara Hollanda ve Avusturya’nın eklenmesi bir anda Erdoğan’ın tartışacağı hasmı ortaya çıkarmış oldu.

 

Traji komik oyun

 

‘Tüm Batı Medeniyeti Karşısında Mücadele Eden Bir Lider’ ve o lidere devletin bekası için koşulsuz destek veren MHP Genel Başkanı görüntüsü, ‘EVET’ cephesinde sarılacakları yeni bir can simidi olarak ortaya çıktı. Bu yeni traji-komik mağduriyet oyununu biz yemedik, ülkedeki seçmen yer mi bilinmez.! Bunu referandumda göreceğiz ancak tüm bu oyunlara rağmen şimdilik 'HAYIR' oyları üç iki önde görünüyor.!

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat