Özdilek

Siyaset

AKP mitinge 100 bin kişi hedefledi

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, 23 Mart’ta Başbakan’ın katılacağı büyük mitinge 100 bin kişinin katılmasını hedeflediklerini belirterek, “CHP’liler şehri bilmiyor, bizi arasınlar biz onlara şehri gezdiririz” dedi

3 Mart 2014 Saat: 14:29
AKP mitinge 100 bin kişi hedefledi
AKP mitinge 100 bin kişi hedefledi

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün parti binasında haftalık basın açıklaması gerçekleştirdi. İl Genel Meclisi’nin son toplantısı olması nedeniyle İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Mahmut Civelek, hizmetlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti. 23 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Başbakan’ın katılım sağlayacağı mitinge de değinen Civelek, “Hedefimiz 100 bin kişiyle Başbakanımızı karşılamak” dedi.

BÜYÜK MİTİNGE HAZIRLIK

İl Genel Meclisi’nin son toplantısını yapıyoruz bu ay diyerek sözlerine başlayan Mahmut Civelek, “İl Genel Meclisi üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Son toplantımızda birlikte fotoğraf verelim dedik. Hep birlikte çalışmalarımıza heyecan ve hızla devam ediyoruz. 23 Mart’ta Başbakanımızın katılacağı büyük mitinge hazırlık yapıyoruz. Son olaylardan sonra 30 Mart’ın ikinci bir istiklal mücadelesi olacağını söylüyoruz” dedi.

EN COŞKULUSU OLMALI

Hedefimizi 100 bin olarak belirledik diyerek sözlerini sürdüren Civelek, “Başbakanımıza yakışır bir program ve kalabalıkla onu karşılayacağız. En coşkulularından biri olmalı. Teşkilat olarak ayrı bir hazırlık içinde olmalıyız. Ayın 15’inde Yalova tarafında köprü ayaklarıyla ilgili de bir programa katılacak. CHP Genel Başkanı artık Başbakanımızla ilgili, sayın dememeleri konusunda talimat yollamış. Siz sayın deseniz ne olur, demeseniz ne olur. Çok üzüldük” diyerek gönderme yaptı.

CHP’YE HİZMET VERİRİZ

Tüm ilçelerdeki irtibat bürosu açılışlarına katıldığını da belirten Mahmut Civelek, “Vaatlerin bini bir para orada. Birlerinin pofpoflamasıyla bu seçimlerin alınamayacağını halkımız 30 Mart’ta gösterecek. CHP’nin projelerinden de bahseden Civelek, “Zaten beyanatlardaki şeyleri reklamcıları hazırlamıştı. Reklamcılar Kocaeli’yi tanımadıkları için yaptığımız tüm hizmetleri yapmışlar. Tramvayı bile proje olarak göstermişler. Kocaeli’yi bize anlatın deseler anlatır, böyle bir hizmet verebiliriz. Hatta şehri bile gezdiririz” dedi.

SEÇİMİ İTİBARSIZLAŞTIRIYORLAR

Bugüne kadar ilimize yapılan hangi hizmeti gördün diyerek CHP Büyükşehir Adayı  Tahsin Tarhan’a gönderme yapan Civelek, “Kazanma ihtimalleri yok. Bol keseden atmaları kolay” dedi. Ömer Polat’ın oy pusulalarını basacak olmasıyla ilgili çıkan haberleri değerlendiren Civelek, “Oy pusulası basım işi herkesin girebileceği bir ihaledir. Sadece MHP, CHP değil bizim üzerimize gelmek isteyen herkes seçimi itibarsızlaştırmaya çalışacak” şeklinde konuştu.

HALÜSİNASYONLAR GÖRMEYE BAŞLADILAR

CHP’nin il başkanı Yalçın Kuşkan’ın oyların askeri araçlarla taşınmasını kabul ettiğini de eleştiren Mahmut Civelek, “Darbe nostaljileri olunca, halüsinasyonlar görmeye başladılar. Bu tür siyasetçiler hala bir şeylerden medet umuyor. CHP’nin Dilovası’ndaki durumu içler acısı. Birdenbire Kürtlere karşı sevgi beslemeye başladılar. Ama bunlar seçim zamanı alevlenen saman ateşi” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat