Özdilek

Siyaset

AKP’liler son kez toplandı

AKP’nin Büyükşehir Meclis grubu, Mart ayı toplantısı öncesinde değerlendirme yapmak üzere önceki akşam son kez bir araya geldi

12 Mart 2014 Saat: 17:52
AKP’liler son kez toplandı
AKP’liler son kez toplandı

Büyükşehir Belediyesi AKP Meclis Grubu, Antikkapı Restoran’da düzenlenen programla son kez bir araya geldi. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde yer almayacak meclis üyelerine teşekkür edilirken yeniden aday olan üyelere başarılar dilendi.

 

MART MECLİSİ İÇİN

Büyükşehir Belediyesi’nin mart ayı meclis toplantısı için gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Gölcük Belediye Başkanı Adnan Köşker ile belediye meclis üyeleri katıldı.

 

BİRLİKTE BAŞARDIK

Başkan Karaosmanoğlu, dolu dolu bir dönem geçirdiklerini söyleyerek, “Büyük hizmetler yeni dönemde de sürecek” dedi. İl başkanı Mahmut Civelek ise, parti grubu olarak son kez toplandıklarını belirterek, görevlerin geçici, dostlukların ise kalıcı olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat