Özdilek

Siyaset

AKP’li Kadınlar Sirmen’e Destek Sözü Verdi

Halen AKP İzmit Ilçe Kadın kolları üyesi olan Emine Buran ve arkadaşları Yenişehir Mahallesi sakinleri olarak Sefa Sirmen'in yanında yer aldıklarını bu kahvaltı sırasında açıkladılar.

28 Ocak 2014 Saat: 13:20
AKP’li Kadınlar Sirmen’e Destek Sözü Verdi
AKP’li Kadınlar Sirmen’e Destek Sözü Verdi

Büyük bir sevinçle aralarına katılan AKP İzmit kadın kolları üyeleriyle resim çektirsen Sefa Sirmen, "Halk sonunda aradığı siyasi partiyi buluyor ve onlara katılıyor. Değerli Yenişehir Mahallesi hanımlarının aramızda bulunmalarından son derece mutlu olduk" dedi.

Emine Buran ve arkadaşları  Destek sözü vererek ,çalışmalarını Sefa Sirmen İçin sürdüreceğini ifade  ettiler.

             CHP İzmit Ilçe Başkan adayı Sefa Sirmen, D-100 karayolu kenarında bulunan bir restoranda Yenişehir Mahallesi'nden oturan hanımlarda kahvaltı yaptı.

CHP İzmit Ilçe yöneticilerinden Atilla Öztürk'ün organize ettiği Yenişehir Mahallesi sakini hanımlarda yapılan Kahvaltıya, Sefa Sirmen, İzmit ilçe kadın kolları başkanı Hale Meriç, Atilla Öztürk en mahalle kadın temsilcisi ile konuklar katıldı.

Sefa Sirmen, "İzmit'e değer katan projeler ürettik ve bu projelerle kentin tamamına ait sorunları temelinden çözdük. Bu kez çok daha değerli ve toplumun her kesimine hitap eden projelerimiz var. İzmit'i Türkiye'nin gündemine oturtacağımızğ iddia ediyorum. Bugünlere yönetimin elinde çok büyük kaynaklar olmasına yaptıkları kalıcı hiç bir şey yoktur. Herkesin ev sahibi olabilmesi için ekonomik koşullarda ev sahibi yapmak için ama kar etmemek için unalar yapacağız. Insanların evlerinde çalışarak üretebilmelerini bağlayan projeler yaratıyoruz. Altyapısı tamamlanan kentin eksik olan tüm sorunlarını çözmek için varız. Süslü püslülük yerine işe yararlı halkın tümünün kullanabileceği projeleri hayata geçireceğiz.

Her 4-5 yılda bir seçim zamanı Yuvacık Barajı'nın suyu bitiyor ve başbakanın damadının sahibi olduğu şirkete gerçekleştirdiği projeyle Sapanca Gölü'nden su çekmesi için 50 milyon lira harcayarak su boruları sistemi kurdurdular. Insanlarımızı yanıltmak için devamlı olarak barajın suyunu boşaltarsak millete yalan söylüyorlar. 30 Mart'a kadar suyun ücretini düşürdünüz düşürdünüz. Olmadı biz gelir bu suyun ücretini onda bir oranında düşürürüz diyorum. Ne söz vermişsek yapmıştık yüne ne söz veriyorsak yapacağız. Sizleri biz hiç aldatmadık" dedi.

Toplantıda memnun olan hanınlar Sirmene desteklerinin  süreceğini ifade ettiler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat