Özdilek

Siyaset

AKP’lı Gençler Başbakan ile Görüştü

AKP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve beraberindeki heyet A P Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

20 Ocak 2013 Saat: 23:33
AKP’lı Gençler Başbakan ile Görüştü
AKP’lı Gençler Başbakan ile Görüştü

AKP Kocaeli Gençlik Kolları’nın çalışmaları hakkında görüşmek üzere AKP Genel Merkezi’ni ziyaret eden AK Partili Gençler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek,  İl Gençlik Kolları tarafından bütün Kocaeli teşkilatlarına hediye edilmek üzere bastırılan 2013 ajandasından hediye ettiler.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın çalışmalarını Başbakan Erdoğan’a anlattıklarını dile getiren İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “Başkan Sensin, Başbakan’a Mektup Vizyon 2023, SHM projelerimizi ve Dünden Bugüne Ülkem adlı tiyatro oyunumuzu Başbakan’ımıza anlatma fırsatı bulduk. Başbakanımız projelerimizi değerlendirdi ve sonuçlarını özellikle istedi” diyerek sözlerine şöyle devam etti “Bizlere gençlere verdiği önemi ve gençlere ne kadar çok güvendiğini bir kez daha hatırlattı ve gençlik Kollarının bütün çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Bizlerde 2023’ün inşasında görev almaktan duyduğumuz onuru dile getirdik” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’a, Teşkilat Birimi Başkanı Ali Erdem, Mali İşler Birimi Başkanı Emre Kahraman, Teşkilat Birimi Başkan Yardımcısı Faruk Baysal eşlik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat