Özdilek

Siyaset

AKP Kartepe’de Berdan da başvurdu

AKP’de Kartepe’den belediye başkan aday adaylığı için Fahim Kılıç, Ali Koç ve Hapip Sarman’ın ardından dördüncü resmi başvuruyu eski Sarımeşe Belediye Başkanı Ergün Berdan yaptı.

18 Ekim 2013 Saat: 21:25
AKP Kartepe’de Berdan da başvurdu
AKP Kartepe’de Berdan da başvurdu

Katılımın yoğun olduğu açıklamaya resmi başvurusunu yapan diğer belediye başkan aday adayları, mevcut Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önümüzdeki hafta aday adaylığını açıklayacak olan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez katıldı. Belediye başkanlığı kimliğinin yanı sıra sporcu kimliği ile bilinen Berdan, Kartepe’de kim aday gösterilirse gösterilsin otaya çıkan birlik görüntüsü ile hareket edeceklerini kaydetti.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Eski Halıdere Belediye Başkanı Adnan Küçüközer, Dereköy eski belediye başkanı ve Karamürsel Belediye başkan aday adayı Ali Kocabıçak, Akçat eski belediye başkanı Mustafa Yılmaz, Kartepe aday adaylarından Habip Sarman, Fahim Kılıç, Ali Koç,  Hüseyin Üzülmez, Sevim Balaban, Alikahya eski belediye başkanı Sabri Gökbudak, Yalakdere Belediye başkanı Osman Özçicek, Derbent eski belediye başkanı Zafer Arat, Acısu esi Belediye Başkanı Yusuf Akyıldız, Uzunçiftlik eski belediye başkanı Osman Demiröz, Acısu eski belediye başkanı Abdullah Sungur, Eşme eski Belediye Başkanı Şaban Özer, bayramda AKP’ye geçen Adnan Metin, DP eski İl Başkanı Kadir Ayhan ve çok sayıda partili destek verdi.

İlçe başkanı Hasan Kandaz’ın odasında yapılan dosya tesliminin ardından ilçe binasını salonunda aday adaylığı açıklaması yapıldı.  Kartepe’ye aynı düşünce ile hizmet etmeye ant içtiklerini söyleyen İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Yılmadan, bıkmadan çalışıyoruz. Sandıklar kapandıktan sonra tatile çıkan bir teşkilat değiliz. Tüm arkadaşlarımıza bu süreç hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Kendisi için çok anlamlı bir gün yaşadığını ifade eden Berdan, birlikte görev yaptığı arkadaşlarının yanında olmasından memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Partinin her kademesinde görev yapan partililerin gelmesinin kendisinin onurlandırdığını ifade eden Berdan, “Kartepe, Kocaeli ve ülkemizin geleceği için hep birlikte can havliyle çalışacağız. Tüm komşu ülkelerimizde sıkıntılar yaşanırken, ülkemizde istikrar sürüyor. Partimize adaylığımız hayırlı olsun. Bizim için önemli olan Kartepe, Kocaeli ve ülkemizin güçlenmesidir. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın biz buna saygı duyar, boyun eğeriz. Kararı bir görev olarak bilip, sonuna kadar çalışacağız” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat