Özdilek

Siyaset

AKP Kadıköy’ü salladı

AKP İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, Kadıköy Mahallesi’nde bir miting düzenledi. Yüzlerce mahallelinin katıldığı mitingde Bakan Fikri Işık da yerini aldı.

28 Mart 2014 Saat: 18:11
AKP Kadıköy’ü salladı
AKP Kadıköy’ü salladı

Yerel seçimlere sadece 1 gün kala, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Kadıköy Mahallesi’nde miting düzenledi. Önceki akşam gerçekleştirilen mitinge Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve çok sayıda partili katıldı.

 

OBAMA’YI GETİRSELER KAZANAMAZLAR

“Siyasetini yalan üzerine kuranlar hala iftiralarına devam ediyor” diyen AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz programın açılış konuşmasını yaptı. Korkmaz, “CHP ilçe Başkanı ve İzmit Belediye Başkan adayı kendi yaptıkları mitinge bizim getirdiğimiz vatandaşların yüzde 10’nu getirsinler tebrik edeceğim. Onlar isterse Obama’yı getirsin halk kararını vermiştir. Hırsızlık ve yolsuzluktan yana olanları bu halk bıraktı, artık hizmetten yana oyunu kullanacaktır. Teşkilatlar olarak her oyumuza sahip çıkacağız” dedi.

 

PİSLİK İÇİNDE YAŞAYAMAZDIK

Korkmaz’ın ardından Anıtpark’ta yağmur yağdığında vatandaşın dışarı çıkmaktan utandığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu söz aldı. Karaosmanoğlu, “Halk bana bunun benim suçum olmadığını söyleyip çözüm istedi. Bende çözeceğimi söyledim. Biz sorunlara çözüm bulmak için muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte çalıştık. Her zaman pislik içinde mi yaşayacağız deyip, halkımıza en güzel hizmetleri yaptık. En güzel kavşakları, en güzel kaldırımları en güzel yeşil alanları yaptık” ifadelerini kullandı.


DÖKÜLEN KANIN ARKASINDA İSRAİL VAR

Gebze programından dönerken Başbakanı dinlediğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Başbakanı dinlerken gözlerim doldu, ağlayacaktım. Sesi gitmiş. Derdi ne bu adamın diye sordum kendime. Dünyada akan kanı durdurmak istiyoruz. Derdi budur. Eğer bir yerde Müslüman kanı akıyorsa bunun arkasında İsrail vardır. İçimizde İsrail’e laf söylemek istemeyenler var. Kuran’da dahi en büyük kötülüğün Siyonistler tarafından yapılacağı yazılıyor. Bu kötü planları yapanlar kendi planları içinde yok olup gidecekler. Birbirimize daha çok sarılmalıyız. Kötü işlerle değil, Büyük işlerle uğraşacağız” dedi.

 

AK PARTİ’YE GÜVENİYORSUNUZ

Başbakan ile İstanbul’da görüştüğünü belirten Fikri Işık ise, “Sesi kısılmasına rağmen hiçbir mitingini iptal etmedi.” dedi. 28 Haziran İlk Okulu’nu yenileyeceklerini söyleyen Işık, “Neler yapacağımızı saysak çok zamanınızı alacağız. Siz zaten AK Parti’ye güveniyorsunuz. Biz sizin güveninizi boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Pazar günü yapacağımız tercih sadece İzmit’e kimin belediye başkanı olacağı değildir” dedi.

 

BU KUMPASLARA ALET OLMAYIN

Suriye konulu güvenlik toplantısına da değinen Işık, “Bu alçaklıktır. Bu devlete kumpas kurmaktır. Bu paralel yapının tabanında bulunan ve cemaat dediğimiz insanlara sesleniyorum. Bu devlete, vatana ihanet kumpasından sonra lütfen dikkat edin. Sizin tabandaki samimiyetiniz birilerin küresel güç odaklarına hizmet ediyor. Bu kumpaslara alet olmayın. Pazar günü AK Parti’nin altına mührünüzü vurun. Pazar günü tüm bu kirli tezgahlara cevabınızı vereceğinize inanıyorum” dedi.

 

KADIKÖY’ÜN DAMADIYIM

Yoğun programından dolayı mitinge geç katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kadıköy Mahallesi’nde yağmur yağdığında vatandaşların kayık ya da çizme hazırlamak konusunda kararsız kaldığını söyledi. Doğan, “Bundan 10 yıl önce bu mahallenin kurumlarını ve mahallenin durumunu iyi düşünün. Biz göreve geldiğimizde buranın damadı olarak boynumuzun borcunu elimizden geldiğinde ödedik” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat