Özdilek

Kültür/Sanat

AKP İzmit’te gençlerin yeni başkanı Tutuş

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

 

 

AKP İzmit İlçe Gençlik Kollarının birinci olağan kongresi dün akşam saatlerinde yapıldı. Leyla Atakan Kültür Merkezindeki kongreye parti büyükleri de yoğun ilgi gösterdi.

Divan Başkanlığını Hasan Ayaz’ın üstlendiği kongrede İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, parti yöneticilerinin yanı sıra Milletvekilleri Sibel Gönül ve İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, eski belediye başkanları Halil Vehbi Yenice, Abdullah Köktürk, Ali Kahraman, belediye meclis üyeleri, partili kadınlar ve gençler hazır bulundu.

Daha önceki ilçe kongrelerinde yaşanan tartışmaların aksine İzmit İlçe Kongresi sakin bir ortamda gerçekleşti. Muharrem Tutuş’un İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildiği kongrede ilçe başkanlığına aday olması beklenen Abdülkadir Peri aday olmayıp, Tutuş’un yönetim kurulu listesinde yer aldı. Kongrede 30 kişilik yönetim ile birlikte 94 il delegesi de belirlendi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan yaptığı konuşmada İl Başkan Yardımcısı olduğu dönemde gençlerle sabahlara kadar çalışıp mitinglere hazırlandıklarını hatırlatarak, “Gençlerimiz bizden daha şanslı ve donanımlı. Bizden daha başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da gençleri sevdiğini ve takdir ettiğini dile getirerek, “AKP’de adamcılık oynamıyoruz. Oynasaydık halk bizi buralara getirmezdi. Hep büyük hedefleri gözetmelisiniz. Kendi aranızda enerjinizi tüketmemelisiniz” diye konuştu.

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise her projeye açık olduğunu ifade ederek, “AKP ayakta duruyor ve oyunu sürekli yükseltiyor. AKP’den önce devlet dairelerinde beşinci sınıf muamele gören vatandaşlarımız, şimdi birinci sınıf muamele görüyor” dedi.

Milletvekili Sibel Gönül de görev yapan ve göreve gelen gençleri kutladı, “10 yıl geçti, söylediğimiz her şeyi yerine getirdik” dedi.

İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu da 9 yıllık AKP iktidarında milletin yaşamının değiştiğini, milletin de kendisine hizmet edeni iktidar yaptığını dile getirerek, “Örneğimiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kimse kendisine başka model aramasın” şeklinde konuştu.

Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Muharrem Tutuş da herkese teşekkür etti. Yaş sınırı nedeniyle Gençlik Kollarından ayrılan Burhan Zeydal, Kadir Ustaoğlu, Ömer Gül, Emre Paşaoğlu ve Selma Ağra’ya hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketleri verildi.

AKP’nin İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını seçilen Muharrem Tutuş, 1983 İzmit doğumlu. Serbest muhasebeci olarak çalışan Tutuş, evli ve 1 çocuk babası.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat