Özdilek

Güncel

AKP İl Başkanı Civelek’e yumruk atan adam serbest

AKP İl başkanı Civelek’e yumruk atan adam serbest bırakıldı

24 Mart 2014 Saat: 17:30
AKP İl Başkanı Civelek’e yumruk atan adam serbest
AKP İl Başkanı Civelek’e yumruk atan adam serbest

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, pazar günkü miting sonrasında il binasında iş isteyen Süleyman Arif Yıldırım adlı bir vatandaşın yumruk darbesine maruz kalmıştı. Saraybahçe Polis Merkezi’nde götürülen Yıldırım,  ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İL BAŞKANINA SALDIRDI

Pazar günü miting sonrası uğradığı saldırı nedeni ile gözü yaralanan Civelek yapılan olayla ilgili olarak da şöyle konuştu: “Çıkışta itiş kakış olmuştur. Sonuçta işsiz olduğunu söyleyen ve sarhoş birisinin yaptığı provokatör harekettir. Bu bizim mitingimizi asla zedeleyemez. Hedefi il başkanı olarak bendim. Bu Mahmut Civelek’e değil Kocaeli İl Başkanına yapılan bir olaydır” dedi. 

Sağ gözünden darbe alan ve gözü moraran Civelek, dün il binasında saldırıyla ilgili bilgi verdi.  Civelek, “İşsiz olduğunu söyleyen, sarhoş olan birisinin yaptığı provokatör hareketti. Bu bana değil, il başkanlığına yapılan bir saldırıdır” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat