Özdilek

Siyaset

AKP, Hangi STK lara İftar Verdi .?

AKP aslında STK ların ruhunu öldürdü ve yandaş yapabildiklerinin aklını ve özgürlüğünü rehin aldı, siyasi emellerine alet ettiklerini STK kabul ediyor, diğerlerini düşman görüyor.

13 Haziran 2016 Saat: 13:26
AKP, Hangi STK lara İftar Verdi .?
AKP, Hangi STK lara İftar Verdi .?
  1.  Odabaş sormaya devam ediyor
  2. 1- Antikkapıda verilen iftarın parasını parti mi karşıladı yoksa Büyükşehirin bütçesinden mi karşılandı, Büyükşehirin bütçesinden karşılandı ise ben hakkımı helal etmiyorum.
  3. 2-STK lara öneri ve uyarıları ile ilgili söz hakkı verildi mi, STK lar Kentimiz, Ülkemiz veya üyelerinin sorunlarını dile getirebildi mi? Gazetede okuduğum kadarı ile böyle bir şey olmadı, sadece körler sağırlar birbirini ağırlar kabilinden bir şey oldu.

  Bu ülkede MARSİAD gibi Ruhunu muhafaza eden, aklına ve özgürlüğüne ipotek koydurmayan STK lar var. Biz bu Ülkede gerçek Sivil toplumun ve Gerçek siyasetçilerin Toplum yararına hizmet etmeleri için mücadelemizi sürdüreceğiz. Umarım bu uzun zaman almaz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat