Siyaset

AKP Gençlik Kolları Başkanı CHP'de

Dilovası’nın sevilen genç iş adamlarından ve AKP’nin Eski Gençlik Kolları Başkanı Ferdi Erdoğan partisinden istifa ederek Dalkılıçlı CHP’ye geçiyor

15 Şubat 2014 Saat: 11:48
AKP Gençlik Kolları Başkanı CHP'de
AKP Gençlik Kolları Başkanı CHP'de

AKP gençliğinin içinde aktif bir konuma sahip ve gençlik lideri olan Erdoğan’ın, Dalkılıç’a destek vermesi AKPyi zor durumda bırakacağı ve seçimi kaybettireceği, parti içinde konuşuluyor.

AK PARTİ’DE SIKINTILI GÜNLER BAŞLADI

Dilovası’nda AKP içinde aktif gençler ve geniş bir çevreye sahip olan Erdoğan’ın CHP’ye geçmesi ile AK Parti’yi sıkıntılı günler bekliyor. Erdoğan’ın istifası ile Ak Parti içinde kırmızı alarm verildi. Bundan sonraki süreçte parti içindeki çözülme süreci hızlanacak. Çünkü yönetim ve gençlik kollarında istifa etmek isteyen ve bahane bulamayan yöneticiler, bundan sonra hızla istifa edebilecekleri görüşü ağırlık kazanıyor.

ZİNZİRİN HALKALARI HIZLA KIRILIYOR

Ak Parti’de istifalar ve kopmalar devam ederken, hızla güçlenen Dalkılıç’ın iktidarına kesin gözü ile bakılıyor. Ak Parti’nin Dilovası’nda çözülmeye başlaması 5 yıldır gereken talep ve hizmetlere cevap veremediği ve parti içindeki yolsuzluk iddialarından kaynaklandığı belirtiliyor. Şikâyet ve eleştirilere rağmen yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla şaibeli olan şahısların korunduğu, bu sebeple Dilovası halkı nezdinde güvenirliliğini yitirdiği tespitleri ağırlık kazanıyor. Parti içinde etkili olan kanat önderlerinin istifa etmesi veya sessiz kalarak çalışmalara canla başla katılmamaları bu nedenlere bağlanıyor.

GENÇLERİN İSTİFASI DEVAM EDECEK

Erdoğan’ın CHP içinde büyük bir rol üstlenerek Dalkılıç ile iktidara yürüyeceğine kesin gözü ile bakılıyor. Ak Parti içindeki aktif gençlerin Erdoğan ile beraber CHP’ye geçmesi bekleniyor.

Sokakta görüştüğümüz bazı vatandaşların görüşleri, Erdoğan’ın katılımıyla Dalkılıç’ın büyük bir başarı sağlayacağı ve gençleri etrafında kenetleyerek tarih yazacağı yönünde oldu.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Görüştüğümüz Erdoğan, şu an fazla bir şey söylemek istemediğini daha sonra basın önünde konuşacağını, fakat Dilovası’nda bir şeylerin değişmesi gerektiğini belirtti. ‘’ biz gerçeklerden ve kötü giden şeylerin değişmesinden yanayız. Bunu herkes görmeli ve Dilovası için elini taşın altına koymalıdır. Biz hizmetin yanındayız, yoksul halkın yanında yer alanların yanındayız,’’ dedi.aşkanı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat