Özdilek

Siyaset

AKP düşmeye başladı

CHP Derince İlçe Örgütü’nün düzenlediği panelde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, AK Parti İktidarı’nın gücünü yavaş yavaş kaybettiğini ve düşüşe geçtiğini söyledi

14 Aralık 2014 Saat: 17:04
AKP düşmeye başladı
AKP düşmeye başladı

CHP Derince İlçe Örgütü tarafından dün, Tanyıldız Düğün Salonu’nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş ve Manisa Milletvekili Sakine Öz’ün katılımıyla “Türkiye’nin Genel Sorunları, Seçimler ve Soma” konulu bir panel düzenledi. Düzenlenen panele; CHP milletvekilleri Haydar Akar ve Hurşit Güneş, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP’li ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

DİKTATÖRLÜĞE SON VERECEĞİZ

Panelin açılış konuşmasını ev sahibi konumunda olan CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer gerçekleştirdi. Panele katılan partilileri selamlayan Nihat Değer, “Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bugün çok değerli misafirlerimiz var. Böyle programlarımızın sonucunun sandığa yansıyacağına inanıyoruz. CHP Derince İlçe Örgütü olarak Derince’de AKP iktidarının diktatörlüğüne son vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

SOMA’NIN HESABI SORULACAK

İlçe Başkanı Nihat Değer’in ardından konuşan Manisa Milletvekili Sakine Öz, “Soma’da bir iş kazası değil cinayet yaşandı. Bunu herkes biliyor. Ben Manisa milletvekiliyim ve o acıları çok yakından yaşadım. Soma’da hayat adeta durdu. Artık Soma hayalet bir şehir haline geldi. Biz CHP olarak bunun hesabını soracağız. Başta şuan Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm sorumlulardan hesabı soracağız” dedi.

 

KORKU İMPARATORLUĞU

Milletvekili Sakine Öz’ün ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş sözü aldı. Türkiye’de baskı ve korku rejimi yaratıldığını anlatan Karakaş, “Türkiye son 12 yılda br korku imparatorluğu haline getirildi. Sistemli bir şekilde vatandaşlar korkutuldu. Kendi aralarında bir havuz kurmuş durumdalar. O havuzun içerinde yazıyorlar.  Demokratik Türkiye’nin önünü kapamak için her şeyi yapıyorlar ve tek olmak istiyorlar. Ama AKP çıktığı yerden aşağıya inmeye başladı. Bu düşüş sürecek ve iktidarı halk elde edecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat