Özdilek

Siyaset

Akmeşe'nin ilçe olması için kanun teklifi

CHP Milletveklli ve Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için çalışmalar yürüten Ensar Öğüt, Akmeşe'de ilginç bir eyleme imza attı.

13 Aralık 2013 Saat: 20:13
Akmeşe'nin ilçe olması için kanun teklifi
Akmeşe'nin ilçe olması için kanun teklifi

ÖĞÜT, ATLA TRAKTÖR ÇEKİP OT YAKTI

CHP Milletveklli ve Büyükşehir  Belediye  Başkan Adaylığı için çalışmalar yürüten Ensar Öğüt,  Akmeşe'de ilginç bir eyleme imza attı.  Köylülerin daveti üzerine Akmeşe meydanında 15 ayrı köyden vatandaşlarla buluşan Öğüt, önce onlara hitap etti sonra da traktörü ata çektirerek mazot fiyatlarını protesto etti. Öğüt, ot saman, yem ve gübre  fiyatlarını ve köylülerin yaşadığı sıkıntıları protesto etmek için ot yaktı. Öğüt,  Akmeşe için kanun teklifi verme sözü de verdi.

Akmeşe'ye geldiğinde  köylülerle birlikte Cuma namazı kılan Öğüt, meydanda toplanan kalabalığa yönelik yaptığı konuşmada, AKP hükümetinin sadece kentteki insanları değil, köy ve köylüleri de bitirdiğini ifade ederek," ülkenin her tarafında köylüler kan ağlıyor. Tarım ve hayvancılık bitti. Akmeşe'yi de bitirdiler. Belediyeyi kapatıp, 35 kilometre uzaklıktaki Akmeşe'yi İzmit'e bağladılar. Hayvan pazarını kaldırıp, köylüleri perişan ettiler."dedi.

İZMİT BÖYLE EYLEM GÖRMEDİ

Köylülerin ilgiyle dinlediği Ensar Öğüt, İzmit'te Sefa Sirmen'in yaptığı hizmetlerden övgüyle söz ederken, Sirmen'e destek istedi.

Vatandaşlara hitap etmesinin ardından önüne bir atın bağlandığı  bir  traktörün üstüne  çıkarak protestoda bulundu. Ardından da bir balya otu yakarak, hükümeti köylüyü  bitirmekle suçladı.

AKMEŞE İÇİN KANUN TEKLİFİ

Toplantı öncesi bir kahvade vatandaşlarla sohbet eden  Ensar Öğüt'e  vatandaşlar Akmeş'nin ilçe olmasını  istediklerini ilettiler. Öğüt, vatandaşların bu istedği üzerine Akmeşelilera ilçe olması için kanun teklifi vereceğinin sözünü verdi.

Vatandaşların personel  yokluğundan ve haftada bir açılmasından dolayı kuyruklar oluştuğunu ifade etmesi üzerine Öğüt, PTT, elektrik ve su veznelerinin olduğu binayı ziyaret etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat