Özdilek

Siyaset

Akmeşe'de Mahalle Konağı Hizmete Açıldı

Akmeşe’de İzmit Belediyesi tarafından Akmeşe’de yaptırılan mahalle konağı ve kapalı pazar düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

8 Şubat 2014 Saat: 10:34
Akmeşe'de Mahalle Konağı Hizmete Açıldı
Akmeşe'de Mahalle Konağı Hizmete Açıldı

Gerçekleşen açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Ak Parti İzmit İlce Başkanı Ali Korkmaz, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı  Aysel Demirtaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarıyla  çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yaklaşık 650 bin liraya mal olan mahalle konağı ve kapalı Pazar alanlarının açılışlında konuşan Başkan Doğan” Akmeşe bizim dönemimizde hizmetle tanıştı. Bu güzellikleri görünce  bütün yorgunluğumuz gitti. Akmeşe bizim gözbebeğimiz. Eski halini de biliyorsunuz bu günkü halini de. Son beş yıldır Akmeşe’de güzel işler yaptık.  Akmeşle Ak meşe olsun diyerek kolları sıvadık. Turizm yeri olmasını istiyoruz. Sabah namazaındna gece yarılarına kadar sizler için çalışıyoruz. Akmeşe’de görüntü kirliliği oluşturan binalaır kamulaştırıp yıktık. Işık çeşmesini restore ettirdik. Belediyenin hizmet birimini kurduk. Meydan yaptık. Üstü kapalı pazar yerini, mahalle konağını, parklar yaptık. İzmit merkezdeki mahallelere bakış açımız neyse  Akmeşe içinde öyle oldu. PTT binası haftanın iki günü sizlere hizmet ediyor. İZMEK kursları sayesinde kadınlarımız meslek ediniyorlar. Kadınlarımız için fitness salonu açtık. Bunlar Akmeşe için yapılanların sadece başlangıcı. Yeni dönemde Akmeşe bir yıldız gibi parlayacak. Hizmet yaparken parti ayrımı yapmıyoruz. Sizlerden sizleri gerçekten seven ter dökenlere, hizmet edenlere destek olmanızı istiyorum. Akmeşe turizme açılıp kalkınan ve zenginleşen bir Akmeşe olacaktır” dedi.

 

 

Açılışta Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da bir konuşma yaparak”  Sizlere iki müjdem var. Biri doğal gaz diğeri de İzmit-Akmeşe yoluyla ilgili. Seneye doğalgaza kavuşacaksınız. Yolunuz da 2x2 duble yol olacak. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a da bu güzel hizmetler için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat