Özdilek

Spor

Akmeşe boş durmuyor

İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Akmeşe geçen haftayı bay geçirmesine rağmen boş durmuyor

28 Şubat 2017 Saat: 11:00
Akmeşe boş durmuyor
Akmeşe boş durmuyor

Akmeşe güçlü kadro kurdular

Akmeşe ekibi geçen sezon son anda kaçırdığı Birinci Amatör Kümeye çıkma mücadelesini bu sezon mutlaka elde etmek istiyor. Akmeşe sezona geçen sene takımı çalıştıran Cihan Özkulile devam ediyorlar. Özkul’un yardımcılığını Volkan Ertuğ yapıyor. Akmeşe iç transfer çalışmalarında takımda kalan isimler Samet Pınar, Emrecan Şenol, Güven Cansever, Akın Palas, Hakan gökçelik, Muhammet Öktem, Ali Kemal, Naim Süleyman, murat gülsuyu, Furkan Karakoç oldu. Akmeşe ekibi dış transferde ise Başaran ekibinden Sinan Karadaş, Murat Çelik, Günali Acar, Çubuklubala ekibinden Ali Türkyılmaz, Kullardan Serkan Dursun, Yavuzspor ekibinden Müjdat Katıoğlu ve Faruk İşbilen, Bekirdereden Emirhan Kurtuldu, Tek Harun Çağman, Arifiyeden Samet Topal kadroya dahil ettiler. Akmeşe ekibi ligin ilk iki haftasında bir hükmen olmak üzeri iki müsabakayı kazanarak altı puan topladılar. Akmeşe geçen haftayı Bay geçiren ekip bu arada takım olarak kros çalışması yaparken, mangal ziyafeti yaparak haftayı tamamladılar.

Sözümüzü yerine getireceğiz

Akmeşe ekibinin teknik adamı Cihan Özkul yaptığı açıklamada “Geçen sezon ligin başlamasına üç gün kala Akmeşe ekibiyle anlaştık. Takımı tanımak, kendi sistemimize adapte etmek ve yeni bir oyuncu grubu oluşturmak ilk 3 hafta istemediğimiz sonuçlar doğurdu. Daha sonra 9 galibiyet 2 beraberlik serisi şampiyonluk için yetmedi. Bu sezon yönetimimiz bizimle devam etmek istedi bizde kabul ettik. Geçen sezonki seri bu sezonda istediğimiz gibi gidiyor. Bu sezonki süreçte işin başından beri buradayız ve şampiyonluk mücadelesi için sonuna kadar devam edecek bir takım kurduk. Maalesef bir tesisimiz yok bu sene kendi sahamızın  temelleri atılıyor Akmeşe ye bununla birlikte sportif başarıyı da birlikte getirip geleceğin Akmesespor’unu kurmak için yönetim kurulu ile uyumlu çalışıyoruz. Daha önce görev yaptığımız kulüplerde olduğu gibi Akmeşe insanını futbola sevdalı yapmak en büyük dileğimiz. Yeni yapılacak tesisle birlikte altyapısıyla ve A takımıyla başarılı bir Akmeşespor’u Kocaeli futboluna sunmak istiyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat